tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαρκούλης: "Τα πρωθυπουργικά και κυβερνητικά λάθη σφίγγουν τη θηλιά πάνω από το μέλλον της χώρας"

Σχολιάζοντας τα συμπεράσματα της μελέτης Τσιόδρα και την δήλωση του Πρωθυπουργού ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για τους θανάτους των εκτός ΜΕΘ διασωληνωμένων, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αντώνης Μαρκούλης σημείωσε:

"Στην αρχή ήταν η κοινοβουλευτική αναφορά του για τα μνημόνια. Στα τέλη του 2021, ο Έλληνας πρωθυπουργός «ανακάλυψε» ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας έβαλαν τη χώρα στα μνημόνια! Στη συνέχεια, τόλμησε να εκστομίσει ότι δεν έχει στοιχεία για το αν η θνητότητα από κορωνοϊό είναι υψηλότερη εκτός ΜΕΘ…

Τόσο τραγική έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα για τον Έλληνα πρωθυπουργό, που ούτε τα φιλικά προς αυτόν μέσα ενημέρωσης δεν κατάφεραν να ανασκευάσουν ή να περισώσουν. Ίσως γι’ αυτό και η επίσκεψη στην Ιερά Σύνοδο. Σε αναζήτηση ενός θαύματος.

Τα περί ένταξης στα μνημόνια, μπορεί φυσικά να τα διαψεύσει ακόμη και ένας μαθητής δημοτικού. Τώρα, πώς το είπε ολόκληρος πρωθυπουργός, μην ρωτάτε.
Για δε τα περί θανάτων εκτός ΜΕΘ, το ηχηρότατο ράπισμα έρχεται από τον πιστό συνεργάτη του σε θέματα πανδημίας, Σωτήρη Τσιόδρα. Κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει.

Λίγο να τον αφήσουν «λυτό» οι επικοινωνιολόγοι του τον Μητσοτάκη και τα κάνει μαντάρα!

Ήρεμα ρωτάω: αλήθεια, εσείς θα μπορούσατε να τον εμπιστευτείτε ως υπεύθυνο στην επιχείρησή σας; Ή θα χρεωνόσασταν μαζί… και τον επικοινωνιολόγο του, για να ωραιοποιεί τις ζημιές που θα σας καταφέρνει;

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο τα πρωθυπουργικά και κυβερνητικά λάθη και τα αποτελέσματά τους μεγαλώνουν και σφίγγουν τη θηλιά πάνω από το μέλλον της χώρας και των πολιτών της. Όσο πιο γρήγορα μας αδειάσουν τη γωνιά, τόσο το καλύτερο. Ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και όλων μας, αυτό να γίνει πράξη το συντομότερο δυνατόν".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69