tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μήνυμα Τάσου Μπαρτζώκα για την 28η Οκτωβρίου

Με αφορμή την σημερινή επέτειο, ο βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας έκανε την εξής δήλωση:

"Το αλησμόνητο Έπος του 1940 ξαναζωντανεύει σε κάθε επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Όλοι οι Έλληνες, οι σύγχρονοι κληρονόμοι της σπουδαίας παρακαταθήκης των προγόνων μας, καλούμαστε την ιστορική αυτή μέρα όχι μόνο να αποτίσουμε φόρο τιμής σε αυτούς που με αυταπάρνηση εναντιώθηκαν στις σκοτεινές δυνάμεις του φασισμού, του ναζισμού και της βίας, αλλά να αποδείξουμε ότι η ενότητα, η εθνική ομοψυχία και η εθνική αυτοπεποίθηση είναι ταυτοτικά μας χαρακτηριστικά. Έτσι απαντάμε σε κάθε δοκιμασία.

Το τίμημα της θυσίας των προγόνων μας είναι το δικό μας χρέος ενότητας και προσήλωσης στα ιδανικά και στις αρετές της ελευθερίας. Απέναντι στην αιώνια πάλη του δίκαιου με το άδικο, της υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τη ζοφερή βία, της προόδου με την οπισθοδρόμηση, εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες εμπνεόμαστε από τους προκατόχους μας. Γράφουμε και εμείς ιστορία, υψώνοντας το δικό μας ανάστημα, αρθρώνοντας τα δικά μας «ΟΧΙ», ανεμίζοντας το διαχρονικό μας σύμβολο, την ελληνική σημαία.

Η φλόγα της ελεύθερης ζωής παραμένει άσβεστη, ακόμα και αν χρειάζεται να περάσει «μέσα από την κόψη του σπαθιού την τρομερή». Τη συντηρεί ο πόθος μας για δημιουργία, πρόοδο και κοινωνική δικαιοσύνη. Αυτή η διαρκής φλόγα είναι που αποδεικνύει ότι ο βαρύς φόρος αίματος που έχουν πληρώσει οι πρόγονοι μας δεν πήγε χαμένος. Ο πατριωτισμός της δικής μας γενιάς είναι και ισχυρός και περήφανος!"

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69