tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αντωνής Μαρκούλης: "Επιτελικό Βατερλώ"

Κριτική στην κυβέρνηση ασκεί με δήλωσή του ο Αντώνης Μαρκούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία. Αναλυτικά αναφέρει:

"Ακόμη και το πασίγνωστο κλισέ του Ουμπέρτο Έκο ότι τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις, κατάφερε να αποδομήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Κατά πρώτο λόγο, με τη μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή των τελευταίων χρόνων στη χώρα από τις πυρκαγιές, ως αποτέλεσμα της παντελώς ανεπαρκούς προετοιμασίας στον επιτελικό τομέα και των τραγικών λαθών στον επιχειρησιακό. Οι επιδοκιμασίες και οι μαρτυρίες όλων στις πυρόπληκτες περιοχές για τον σύγχρονο τρόπο λειτουργίας των ξένων δυνάμεων πυρόσβεσης που ευτυχώς συνέδραμαν, αποδεικνύουν την εγχώρια υστέρηση και του λόγου μας το ασφαλές.

Κατά δεύτερον. Στο ζήτημα των προκαταβολών των αποζημιώσεων των αγροτών για τον παγετό. Όπου οι χτυπητές οργανωτικές αδυναμίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και των δομών του, σε συνδυασμό με τα άπειρα επικοινωνιακά τεχνάσματα και τις παλινωδίες-κανόνα λειτουργίας, έβγαλαν μεγάλη μερίδα αγροτών στα κεραμίδια! Είτε επειδή ακόμη δεν διέκριναν καμία κίνηση στον λογαριασμό τους, είτε διότι βλέποντας το ποσό της προκαταβολής, 40% όπως πολυδιαφημίστηκε, ψίχουλα επί της ουσίας, άρχισαν από τώρα να σκέφτονται πώς θα βγει ο χειμώνας.

Κατά τρίτον. Η στάση Μηταράκη στο θέμα της παράτασης των αλλοδαπών εργατών γης, που έβγαλε και τους υπόλοιπους αγρότες στα κεραμίδια! Όταν ομοϊδεάτες του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου εκφράζονται απαξιωτικά εναντίον του για το συγκεκριμένο θέμα, τότε τι να πουν οι αγρότες, οι οποίοι για τη συνέχιση της συνεργασίας τους με τους εργάτες γης καλούνται να πληρώσουν και πάλι το μάρμαρο (βλ. ιδιωτική ασφάλιση και βίζα)! Το είδαμε κι αυτό. Ελπίζουμε μόνο να μην ζήσουμε αντίστοιχες εκδικητικές και χαοτικές πρακτικές από τον Υπουργό, κατά τη διάρκεια του νέου μεταναστευτικού ρεύματος από το Αφγανιστάν.

Τέλος, το ατέρμονο μαρτύριο της πανδημίας. Όπου η κυβέρνηση «διορθώνει» τα λάθη της κάνοντας νέα, ακόμη χειρότερα, λάθη. Καταφέρνοντας, τελικά, να μην πιάσει το 50% της ανοσίας, αλλά να εξαντλήσει το 100% της υπομονής μας, με τιμωρητικά μέτρα, όπως η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, η αναστολή εργασίας, η στέρηση μισθού κ.ά. Το δε τέταρτο κύμα του ιού, συμπίπτει με τον χρόνο κατά τον οποίον ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπολόγιζε να προκηρύξει πρόωρες εκλογές, ποντάροντας ακριβώς στα πολιτικά οφέλη της επιτυχημένης εξόδου από την πανδημία. Τέτοιος προγραμματισμός!

Τον Αύγουστο λοιπόν, υπάρχουν ειδήσεις. Κι όταν κυβερνά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπάρχουν μόνο κακές ειδήσεις. Το ερώτημα είναι: ως πότε;".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69