tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βεσυρόπουλος : «Οι φορολογικές ελαφρύνσεις που αποτελούν πάγια δέσμευση της κυβέρνησης μας, συνεχίζονται»

Τις νέες φορολογικές ελαφρύνσεις, που περιλαμβάνονται σε τροπολογία που κατατέθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών, παρουσίασε μιλώντας στη Βουλή ο αρμόδιος Υφυπουργός και Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.

«Η μείωση των φόρων, που αποτελεί τον πυρήνα της πολιτικής της κυβέρνησης μας συνεχίζεται έμπρακτα» τόνισε ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλος, παρουσιάζοντας αναλυτικά μέτρα όπως:

• Η μείωση του φορολογικού συντελεστή για τις επιχειρήσεις από 28% στο 22%.

• Η αναστολή της εισφοράς αλληλεγγύης για τους αγρότες, για όσους ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα, για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους και για τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

• Η μείωση σε μόνιμη βάση της προκαταβολής φόρου για τα φυσικά πρόσωπα που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα από το 100% στο 55%.

• Η μείωση της προκαταβολής φόρου για τις επιχειρήσεις από το 100% στο 80% ενώ ειδικά για φέτος ορίζεται στο 70%.

Ο κ. Βεσυρόπουλος υπενθύμισε ότι από φέτος καθιερώθηκε ο εισαγωγικός φορολογικός συντελεστής 9% αντί για 22% για μισθωτούς, συνταξιούχους, αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες και για εισοδήματα τους μέχρι 10.000 ευρώ.

Ανέφερε επίσης ότι:

«Η εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στον Πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση, παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Από την αρχή της πανδημίας έως σήμερα, η κυβέρνηση στηρίζει ανελλιπώς τις επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους, την οικονομία αλλά και την κοινωνία. Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται και αποτυπώνεται τόσο στα μέτρα ρευστότητας όσο και στη μείωση των φόρων, που αποτελούν την προτεραιότητα της κυβέρνησης μας.»

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69