tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την ανάγκη περαιτέρω διεύρυνσης της χρηματοδότησης αλλά και εξορθολογισμού των κριτηρίων ένταξης του προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» ζήτησε ο Τσαβδαρίδης

Τη διερεύνηση της δυνατότητας για ακόμη μεγαλύτερη διεύρυνση των κριτηρίων εισαγωγής στο νέο κύκλο του Προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» που αναμένεται να διαδεχθεί αυτόν που ήδη «τρέχει» στη χώρα με τεράστια αποδοχή από τα ελληνικά νοικοκυριά, συζήτησε ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα σε προγραμματισμένη συνάντησή τους Υπουργείο.

Σε συνέχεια των ιδιαίτερα σημαντικών ανακοινώσεων του Υπουργού για επίσπευση των σχετικών διαδικασιών με ορίζοντα τα τέλη του καλοκαιριού αλλά και την εισαγωγή μίας σειράς επιπρόσθετων προϋποθέσεων που θα λαμβάνονται υπόψη, μαζί με τα εισοδηματικά κριτήρια, για την αξιολόγηση των αιτήσεων, ο κ. Τσαβδαρίδης ζήτησε να εξεταστεί η δυνατότητα ευρύτερης χρηματοδότησης, ακόμη δικαιότερης κατανομής των κονδυλίων καθώς και άρσης του κριτήριου της χρονικής προτεραιότητας υποβολής των αιτήσεων προκειμένου να εξορθολογιστεί η διαδικασία χωρίς να αποκλείονται αιτούντες που έχουν πραγματική ανάγκη λόγω «fast track» διαδικασιών.

Επανέφερε δε εκ νέου την πρόταση που είχε καταθέσει δια της κοινοβουλευτικής οδού ήδη από τον προηγούμενο Νοέμβριο που αφορά στην δυνατότητα ένταξης στην κατηγορία μέγιστου ποσού επιχορήγησης (85%) τόσο των πολυτέκνων όσο και των τριτέκνων ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ αλλά και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΗΜΑΤΟΣ (ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑ).

Όπως σημείωσε, με τον τρόπους αυτούς θα αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο το κοινωνικό πρόσημο ενός εμβληματικού Προγράμματος για την εξοικονόμηση και στην ορθή διαχείριση της ενέργειας στα νοικοκυριά, κάτι που εξάλλου αποτελεί κυρίαρχη προτεραιότητα της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου αλλά και Προγραμματική δέσμευση της Κυβέρνησης της ΝΔ.

Ο κ. Σκρέκας τόνισε ότι θα εξετάσει το ζήτημα με τις αρμόδιες υπηρεσίες με θετικό πνεύμα και πάντα με βάση την περαιτέρω μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος όσο το δυνατόν περισσότερων νοικοκυριών αλλά και την περαιτέρω μείωση της οικονομικής επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69