tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

«Όχι» των ειδικών στο άνοιγμα του click away

Αρνητική είναι η εισήγηση των λοιμωξιολόγων -όπως αναμενόταν, άλλωστε- για την επαναφορά του click away και των εμπορικών δραστηριοτήτων που ανεστάλησαν από την περασμένη Κυριακή. Από τη Δευτέρα ξεκινούν τα μαθήματα δια ζώσης στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ενώ μέσα στην εβδομάδα θα συνεδριάζουν εκ νέου οι ειδικοί για να αποφασίσουν τι θα γίνει με τους μαθητές της Γ' Λυκείου που έχουν μπροστά τους τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, είχε φροντίσει ήδη από χθες να δείξει στους εκπροσώπους του υπ. Ανάπτυξης πως δυσκολευόταν να συναινέσει στην προοπτική να επανέλθουν οι εμπορικές δραστηριοτήτων. Ειδικά καθώς αποδέχθηκαν, με δυσκολία, το αίτημα να ανοίξουν από την ερχόμενη Δευτέρα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Και τούτο καθώς από τη μία υπάρχει ο φόβος για την εξέλιξη του ιικού φορτίου ως αποτέλεσμα της «χαλαρότητας» των προηγούμενων ημερών, της εορταστικής περιόδου και των αργιών και από την άλλη η προσπάθεια δημιουργίας αναχωμάτων έναντι ενός τρίτου κύματος της πανδημίας με τον μεταλλαγμένο ιό, όπως ήδη διαφαίνεται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Οι επίσημες αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα.

Πηγή: https://www.protothema.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69