tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ανοίγουν υπηρεσίες περιποίησης νυχιών - Δεν επιτρέπεται η συγκέντρωση πέρα των 9 ατόμων στις γιορτές

Στην σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε ότι από την Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου, ανοίγουν οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών.

Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα, τα φαινόμενα «μαύρης εργασίας» και καταστρατήγησης των υγειονομικών μέτρων στον χώρο αυτό είναι δυστυχώς εκτεταμένα, όπως φαίνεται και με μια ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) το Σαββατοκύριακο. Για αυτό είναι προτιμότερο να λειτουργούν με κανόνες και υγειονομικά πρωτοκόλλα παρά ανεξέλεγκτα κατ' οίκον. Αναλυτικά στοιχεία για τους σχετικούς ΚΑΔ θα περιγράφουν με δελτίο τύπου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων αργότερα σήμερα.

Επίσης ο κ. Πέτσας είπε ότι για την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, συστήνεται σε όλους, αυτές οι γιορτές να μην είναι αφορμή για συγχρωτισμό. Σε κάθε περίπτωση, δεν επιτρέπεται η συγκέντρωση σε σπίτια περισσοτέρων των 9 ατόμων προερχομένων από δύο οικογένειες, ενώ θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί».

Κατά τα λοιπά, το λιανεμπόριο παραμένει σε αναστολή. Εξαίρεση αποτελούν η λειτουργία και μόνον της παραλαβής εκτός του καταστήματος click away που άρχισε χθες, καθώς και η επαναλειτουργία των βιβλιοπωλείων, των κομμωτηρίων και των ΚΤΕΟ, που άρχισε σήμερα. Πάντοτε βέβαια με την αποστολή SMS στο 13033 για τις αναγκαίες μετακινήσεις. Και με την προϋπόθεση ότι θα τηρούνται στο ακέραιο οι όροι και οι προϋποθέσεις που τέθηκαν για να αποτραπούν άσκοπες μετακινήσεις και κάθε ενδεχόμενο συγχρωτισμού. Υπενθυμίζεται ότι για τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία ισχύει ανώτατο όριο επιτρεπόμενων πελατών εντός του καταστήματος, ενώ για το click away δεν επιτρέπεται είσοδος εντός του καταστήματος ούτε πληρωμή με μετρητά, ούτε ουρά άνω των 9 ατόμων στην είσοδο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69