tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άρση της προϋπόθεσης της μη κατάθεσης πινακίδων κυκλοφορίας για την αποζημίωση των τουριστικών γραφείων ζητά ο Τσαβδαρίδης

Nα αρθεί η προϋπόθεση της μη κατάθεσης πινακίδων κυκλοφορίας για την αποζημίωση των τουριστικών γραφείων και τουριστικών επιχειρήσεων οδικών μεταφορών ζητάει ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης με σχετική Ερώτησή του προς τον Υπουργό Τουρισμού.

Ο κ. Τσαβδαρίδης υπογραμμίζει την ανησυχία των θεσμικών φορέων των τουριστικών Πρακτόρων και των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων της Βόρειας Ελλάδας για τον αυθαίρετο – όπως υποστηρίζουν - περιορισμό του κύκλου των σχετικών επιχειρήσεων που δύνανται να αιτηθούν τη χορήγηση της έκτακτης επιδότησης.

Τονίζει δε ότι όσες επιχειρήσεις κατέθεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας τους αναγκάστηκαν να το πράξουν, διότι δεν είχαν την οικονομική ευχέρεια να λειτουργήσουν τα οχήματά τους με βάση το μειωμένο ποσοστό θέσεων καθώς και ότι έχουν ήδη προπληρώσει στο σύνολό τους τα τέλη κυκλοφορίας του νέου έτους και άρα η εξαίρεσή τους από τη χορήγηση της επιδότησης θα σηματοδοτεί - μία άνιση μεταχείρισή τους ως προς τις λοιπές τουριστικές επιχειρήσεις.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69