tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ταμείο ενίσχυσης ενόπλων δυνάμεων ζητά ο Λ. Τσαβδαρίδης

Τη θεσμοθέτηση Ταμείου Ενίσχυσης Ενόπλων Δυνάμεων το οποίο θα χρηματοδοτείται από δωρεές ιδρυμάτων, επιχειρήσεων αλλά και ιδιωτών  με στόχο την αγορά αμυντικών εξοπλισμών, όπως αυτές θα καθορίζονται και θα ιεραρχούνται από τους επιτελείς των τριών όπλων, ζητά από τους αρμόδιους Υπουργούς Άμυνας ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Με σχετική Ερώτησή του, τονίζει ότι η συνεχιζόμενη προκλητικότητα και οι ευθείες απειλές της Τουρκίας προς τη χώρα μας αναδεικνύουν ως επιτακτική την ενίσχυση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να διατηρήσουν αλλά και περαιτέρω να ισχυροποιήσουν το αξιόμαχό τους ως εγγυήτρια δύναμη αποτροπής απέναντι σε κάθε επίβουλο.

Επισημαίνει δε ότι με δεδομένη την οικονομική στενότητα της χώρας μας έπειτα από μία σχεδόν δεκαετία επιτηρήσεων αλλά και με παρούσα την οικονομική κρίση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού,  η θεσμοθέτηση του συγκεκριμένου Ταμείου και η δυνατότητα δωρεών σε αυτό, το ύψος των οποίων θα μπορεί να ξεκινάει ακόμη και από 1 ευρώ, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την έννοια της απτής και άμεσης ατομικής συνεισφοράς του Έλληνα στην Πατρίδα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69