tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παπαθανάσης για πανηγύρια: «Πιθανόν να συνεχιστεί το μέτρο απαγόρευσης και τον Αύγουστο»

Την εκδοχή διατήρησης του μέτρου απαγόρευσης για τα πανηγύρια και τον Αύγουστο, εξέφρασε ο υφυπουργός Ανάπτυξης. ΟΝίκος Παπαθανάσης αναφέρθηκε και στις εικόνες συνωστισμού που εμφανίζονται στα beach bar με τα πάρτι που διοργανώνονται, τονίζοντας ότι γίνονται έλεγχοι και κλείνουν τα μαγαζιά που δεν τηρούν τους κανόνες.

 «Λυπάμαι που σήμερα είμαστε εδώ και συζητάμε για φρένο στον κλάδο των πανηγυριών. Έχουμε να κάνουμε με έναν ασύμμετρο εχθρό, ο οποίος δεν είναι προβλέψιμος, επομένως πρέπει να προσαρμοστούμε», σχολίασε ο κ. Παπαθανάσης στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα και συνέχισε όσον αφορά στα πάρτι:

 «Εκεί έχουμε τη δυνατότητα να κλείσουμε τα μαγαζιά και το έχουμε κάνει. Έχουμε κλείσει μαγαζιά για 120 μέρες από τους 530 ελέγχους που έγιναν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Πρέπει να λειτουργούν οι κανόνες που προβλέπονται, αν όχι εμείς είμαστε εκεί για να τα κλείνουμε. Πρέπει να λειτουργήσουν οι κανόνες. Η έννοια του πάρτι σημαίνει συνωστισμός και σαφώς δεν μπορούμε να έχουμε συνωστισμό».

Για το αν θα υπάρξουν νέα μέτρα για τα μαγαζιά διασκέδασης: «Υπάρχουν οι κανόνες για το πόσα άτομα μπορούν να βρίσκονται στα μαγαζιά, παρακολουθούμε τι συμβαίνει, υπάρχουν τα ελεγκτικά κλιμάκια στους δρόμους, όμως δεν θα μπορούσα να αποκλείσω πρόσθετα μέτρα».

Για το αν θα διατηρηθεί παραπάνω η απαγόρευση των πανηγυριών: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνεχιστεί το μέτρο και τον Αύγουστο. Άλλωστε πλησιάζουμε στο τέλος Ιουλίου, τα περισσότερα πανηγύρια είναι τον Αύγουστο, οπότε η πιθανή εκδοχή είναι να συνεχιστεί η απαγόρευση».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69