tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μήνυμα της βουλευτή Φρόσω Καρασαρλίδου για την Γενοκτονία των Ποντίων

Με αφορμή την φετινή επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου έκανε την εξής δήλωση: "Η 19η Μαΐου είναι ημέρα μνήμης για τους 353.000 δολοφονημένους και τις χιλιάδες διωγμένους από τις πατρογονικές τους εστίες Έλληνες Πόντιους.

Αποτίουμε φόρο τιμής στα θύματα και απαιτούμε από την πολιτική και πνευματική ηγεσία της Τουρκίας την αναγνώριση των διωγμών και των δραματικών συνεπειών τους στον Ποντιακό Ελληνισμό. Έχουμε καθήκον να θυμόμαστε και να τιμούμε τα θύματα της Γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού και να μετατρέπουμε τη γνώση της Ιστορίας σε δύναμη για το μέλλον.

Σήμερα δεν αρκεί μόνο να θυμόμαστε. Δεν αρκεί να νοσταλγούμε. Χρειάζεται να στοχαστούμε και να μάθουμε. Να αντλήσουμε διδάγματα από τα προγονικά μας παθήματα. Εμείς, που υποστήκαμε όλα αυτά τα δεινά, που κληρονομήσαμε τις αβάσταχτες μνήμες των προγόνων μας, οφείλουμε να καταδικάζουμε κάθε εθνικιστική ή απολυταρχική αντίληψη εξόντωσης ολόκληρων λαών και να στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας που καλούνται να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους και να πάρουν τον δύσκολο δρόμο της προσφυγιάς".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69