tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες των πολιτικών - Τι δήλωσαν οι Ημαθιώτες βουλευτές

Ημιτελής, δεδομένων των προβλέψεων του νόμου είναι η δημοσιοποίηση και φέτος, από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των υπόχρεων πολιτικών προσώπων (έτους 2019-χρήση 2018).

«Το πλήθος των δηλώσεων που δημοσιεύτηκαν είναι συνολικά χίλιες εβδομήντα δύο (1.072) και ο έλεγχός τους είναι σε εξέλιξη», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται πως βάσει των όσων ισχύουν (Νόμος 4389 / 27 Μαΐου 2016 / ΦΕΚ 94Α, άρθρο 173§3) «οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης δημοσιεύονται στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής με μέριμνα του Προέδρου της Επιτροπής (Σ.σ. είναι ο κ. Αθ. Μπούρας). Η δημοσιοποίηση λαμβάνει χώρα μετά τον έλεγχο, και σε κάθε περίπτωση το αργότερο εντός τριών μηνών από την πάροδο της προθεσμίας» κατάθεσης των δηλώσεων.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι «οι δηλώσεις αυτές θα παραμείνουν αναρτημένες στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τη λήξη αυτής», ενώ παράλληλα επισημαίνεται πως «η δημοσίευση των δημοσιοποιούμενων στοιχείων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων».

Επιπρόσθετο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι η εν λόγω ανακοίνωση κλείνει με την έκφραση «ευχαριστιών» προς εκείνους που κάνουν δηλώσεις «πόθεν έσχες», απλά και μόνο για την τήρηση της εκ του νόμου υποχρέωσης τους:

«Ευχαριστούμε όλους τους υπόχρεους που ανταποκρίθηκαν έγκαιρα στην υποβολή Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης».

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά

Τι δήλωσαν οι Ημαθιώτες βουλευτές

ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤ Δήλωση
ΟΥΡΣΟΥΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δήλωση
ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ Δήλωση
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ Δήλωση
ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ Δήλωση
ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δήλωση
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Δήλωση

Πηγή: www.kathimerini.gr

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69