tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι πρώτοι υποψήφιοι του Παπανδρέου - Μέσα Τόλκας, Γκιόνογλου

papandreou ver6

Με την συμμετοχή ενός σημαντικού τμήματος της ΚΟ που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ εκ των οποίων οι πέντε βουλευτές είναι στην σκληρό πυρήνα του νέου κόμματος και θα είναι εκ νέου υποψήφιοι και την ενεργοποίηση εκατοντάδων στελεχών από τα δίκτυα αυτοοργάνωσης σε όλη την Ελλάδα, συγκροτούνται τα ψηφοδέλτια του νέου κόμματος που ηγείται ο Γιώργος Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα υποψήφιοι με το κόμμα του Γιώργου φέρονται να είναι: οι Φίλιππος Σαχινίδης στην Λάρισα ο οποίος ορίστηκε εκπρόσωπος Τύπου του νέου κόμματος, ο Θάνος Μωραΐτης ξανά στην Αιτωλοακαρνανία, ο Σ. Κεδίκογλου στην Εύβοια και ο Κ. Τριαντάφυλλος στην Χίο. Παράλληλα υποψήφιοι θα είναι ο Μιχάλης Καρχιμάκης στη Β' Αθηνών, ο Σ. Ξυνίδης στο νομό Ξάνθης, ο Γρ. Νιώτης στην Β. Πειραιά και ο Φ. Παρασύρης στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Γ. Πεταλωτής που έχει οριστεί με τον Φ. Σαχινίδη, πιθανότατα δεν θα είναι υποψήφιος ή θα είναι στο επικρατείας. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί εάν θα είναι υποψήφιος ο Δ. Ρέππας.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζουν το κόμμα Παπανδρέου ανά την επικράτεια:

Κρήτη : Μανώλης Στρατάκης πρώην βουλευτής και Γιάννης Σκουλάς στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Λασίθι οι Νίκος Δασκαλάκης και Παύλος Χριστοδουλάκης νυν γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ. Αντίστοιχα στο Ρέθυμνο υποστηρίζουν το κόμμα ΓΑΠ οι Αλή Χαν, γιατρός, Δημήτρης Βαονάκης περιφερειακός σύμβουλος και ο πρώην υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος Γιώργος Βαλεργάκης. Τέλος στα Χανιά η Κατερίνα Πολύζου και το παλιό μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων Ευτύχης Μαυρογένης μαζί με πρώην μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας ΠΑΣΟΚ,Αντώνης Σαμιωτάκης.

Ηπειρος: οι πρώην Δήμαρχοι Κόνιτσας και Δωδώνης Μάκης Χατζηεφραιμίδης και Κώστας Καστανάκης η Μαρίνα Ντούσκα, νυν γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας, ο Σταύρος Κώστας, αναπληρωτής γραμματέας Ν.Ε. και ο πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας Χρήστος Δημόπουλος,

Πελοπόννησος : στην Λακωνία ο Γιώργος Πουλοκέφαλος, πρώην πρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου, στην Μεσσηνία ο Γιάννης Αργυράκης, πρώην δήμαρχος Οιχαλίας και αντιπεριφερειάρχης και ο Τάσος Αποστολόπουλος, πρώην γ.γ. Αποκεντρωμένης Περιφερειακής Διοίκησης Πελοποννήσου. Στην Αχαΐα ο Μιχάλης Κίτρου πρώην γραμματέας Ν.Ε., η Δήμητρα Μπάστα-Γεωργακοπούλου και Ηλίας Λυμπέρης πρώην δήμαρχος Αμαλιάδας.

Νομός Θεσσαλονίκης: Λάμπρος Νικολαϊδης, πρώην γραμματέας Ν.Ε Τούμπας, Ελπίδα Βασιλειάδου δικηγόρος, κόρη της Μαρίας Παυλίδου που υπήρξε μέλος Π.Γ. ΠΑΣΟΚ, Αναστασία Δρογούδη πρώην γραμματέας Ν.Ε. το 2012 κατέβηκε υποψήφια με την ΔΗΜΑΡ, Χρήστος Βέργος, Σωκράτης Εβίρνελης, Χριστόφορος Παγώνης, Όλγα Κετικίδου, δικηγόρος, Αλέξανδρος Αθανασίου

Θεσσαλία: στην Καρδίτσα ο Χρήστος Τίκας, στην Λάρισα ο Ηλίας Σκυλάκος, οδοντίατρος στην Μαγνησία ο Φώτης Κοφινάς, πρώην υποψήφιος βουλευτής

Μακεδονία: Στον νομό Ημαθίας ο Αγγελος Τόλκας, πρώην βουλευτής και ο Χαράλαμπος Γκιόνογλου, πρώην δήμαρχος Αλεξάνδρειας (στην ομάδα του facebook ήδη συμμετέχουν Δώρα Μπαλτατζίδου, Άρης Λαζαρίδης, Νίκος Μπρουσκέλης, Αρίστη Κουκουρίκου, Άννα Λαμπίρη), στα Γρεβενά ο Δημήτρης Ψευτόγκας, πρώην περιφερειακός σύμβουλος, στην Κοζάνη ο Γάννης Παπαϊορδανίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας. Στην Πέλλα ο Βασίλης Γιουματζίδης, πρώην βουλευτής, ο Απόστολος Κενανίδης, πρόεδρος αυτοκινητιστών Ελλάδας, η Χρυσούλα Τζεχελίδου, πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού. Στον νομό Καβάλας ο Γιάννης Παπουτσής, η Γιώτα Τσαρδακλή, πρώην νομαρχιακή σύμβουλος, ο Χρήστος Χριστοφορίδης, πρώην πρόεδρος επιμελητηρίου Καβάλας και ο Παύλος Παπαδόπουλος, διοικητής του νοσοκομείου Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη.

Θράκη: στον Έβρο η Ελένη Τσιαούση είχε εκλεγεί βουλευτής το 2009, ο Γιώργος Ούστογλου, πρώην αντινομάρχης και πρώην δήμαρχος Φερρών, ο Παναγιώτης Ζαπάρτας και ο Γιώργος Χανός, πρώην δήμαρχος Σαμοθράκης. Στην Ροδόπη ο Παύλος Δαμιανίδης, μέχρι πρόσφατα αντιπεριφερειάρχης, η Ολγα Τσετινέ, πρώην υποψήφια βουλευτής, κόρη του Δημήτρη Τσετινέ που άφησε την τελευταία του πνοή εντός της Βουλής, ο Στέλιος Σταυρόπουλος, πρώην νομάρχης, ο Ν. Σκοπιανός, πρώην πρόεδρος ΕΑΣ και ο Ντίνος Χαριτόπουλος, πρώην δήμαρχος Σαππών. Στην Ξάνθη ο Τσετίν Μάτατζι, πρώην βουλευτής.

πηγή: www.thetoc.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69