tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ολοκλήρωσε την κωλοτούμπα ο Γιοβανόπουλος - Θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ

giovanopoulos kostas

Με τη ΝΔ θα είναι υποψήφιος ο ανεξάρτητος, πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Γιοβανόπουλος. Αυτό αποφασίστηκε κατά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Γιοβανόπουλος δήλωσε:

«Ανταποκρίθηκα στην ευρύτερη συσπείρωση δυνάμεων που απαιτείται προς έναν δίκαιο και φιλελεύθερο κόσμο. Η συνεργασία μου με τη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, είναι μια πράξη ευθύνης και σύνεσης. Η Ελλάδα μόνο ενωμένη μπορεί να διεκδικήσει την αναπτυξιακή της πορεία και να διασφαλίσει την ευρωπαϊκή της προοπτική».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γιοβανόπουλος είχε ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα στις ψηφοφορίες για την προεδρική εκλογή. Να θυμίσουμε ακόμη ότι μόλις ένα χρόνο πριν ο κ. Γιοβανόπουλος μιλώντας για την κυβερνητική παράταξη τόνιζε: "Οι γαλάζιοι βαρώνοι αδιαφορούν για την ασφυξία των πολιτών, την κοινωνική καχεξία. Θόρυβος δηλώσεων, όλοι λένε θα μας σώσουν, άλλοι με σβάστικες κι άλλοι με λευκά κολάρα. Καμώνονται πως αγνοούν ότι το σημείο βρασμού ενός λαού με ήθος δεν αργεί, ο μέσος πολίτης θυμάται, υποφέρει, οργίζεται, επαναστατεί, τους καταργεί" ενώ το καλοκαίρι σημείωνε: «Μετά από όσα ζήσαμε δύο χρόνια στη Βουλή με 25 πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και με όλες αυτές τις συμπεριφορές που έδειχναν ότι το κράτος γίνεται προτεκτοράτο δεν μπορεί να περιμένουν ότι θα υπάρξει συνεργασία».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69