tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην 45η Γιορτή της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο ο βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας

Στην καθιερωμένη εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019, παραβρέθηκε ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, καλεσμένος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Σχετικά με την παρουσία του στην εκδήλωση ο Τάσος Μπαρτζώκας, αναρτώντας και σχετική φωτογραφία στα social media, έγραψε:

«Από τη χθεσινή γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, στο Προεδρικό Μέγαρο. Η ευθύνη όλων μας μεγάλη, να φτιάξουμε την καθημερινότητα του Έλληνα καλύτερη, να διαφυλάξουμε τις αρχές και τις αξίες της Δημοκρατίας μας!».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την 45η Επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ο Τάσος Μπαρτζώκας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει, μαζί και με άλλους νεοεκλεγέντες βουλευτές, με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για τις πρώτες εντυπώσεις τους μετά την εκλογή τους στην γεμάτη ευθύνες θέση του βουλευτή.

Στην φωτογραφία ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας και ο βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69