tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νίκη Καρατζιούλα: "Ο τόπος έχει ανάγκη εκλογών, αλλαγής πορείας - Λύση είναι η ΝΔ και ο Κ. Μητσοτάκης"

Της Νίκης Καρατζιούλα

Η Νέα Δημοκρατία, παρότι εντάσσεται στον κύκλο των συντηρητικών κομμάτων ,έχει πετύχει τον ιδανικό συνδυασμό των σύγχρονων ευρωπαϊκών πολιτικών φορέων. Τις ομαλές εναλλαγές των επικεφαλής να συνοδεύουν οι απαραίτητες προσαρμογές πολιτικών, ο εμπλουτισμός του χώρου με νέα στελέχη και οι επιβεβλημένες μεταβολές στις δομές του κόμματος.

Συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ημέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε τα ηνία της παράταξης .Σε αυτό το διάστημα πέτυχε να ισχυροποιήσει και τις τρεις πτυχές με πολιτικές προτάσεις ,νέα πρόσωπα και σύγχρονες δομές.

Ανανέωσε την πολιτική φαρέτρα του χώρου με καινοτόμες προτάσεις που στο σύνολο τους συγκλίνουν στο να αποτελούν την μοναδική πολιτική πρόταση διεξόδου από τα αδιέξοδα. Εάν δε συνυπολογίσουμε την ανερμάτιστη και καταστροφική πολιτική των τελευταίων ετών, οι αιτιολογημένες, σαφείς, και ρεαλιστικές προτάσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελούν την ‘υποχρεωτική’ πορεία σωτηρίας του τόπου.

Με γενναιότητα και τόλμη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανανέωσε το πολιτικό προσωπικό του χώρου μέσω του μητρώου στελεχών, μπολιάζοντας δίπλα στα στελέχη με χρόνια προσφορά και εμπειρία , νέα πρόσωπα των οποίων ο δυναμισμός και οι νέες απόψεις θα αποτελούν τον παράγοντα δημιουργίας διαφοράς δυναμικού, που θα είναι και η νέα προωθητική δύναμη του χώρου.

Τέλος οργάνωσε το κόμμα κατά τέτοιο τρόπο, που σήμερα υπάρχει η αμεσότητα της αλληλεπίδρασης κέντρων-περιφέρειας. Απτή απόδειξη του γεγονότος αυτού, είναι ότι ο τόπος μας έχει μεσοσταθμικά μια σημαντική πολιτική ‘σύναξη’ ανά δίμηνο, παρόντος στελέχους του κέντρου .Ώριμες και αποφασιστικές διαδικασίες αμφίπλευρης πληροφόρησης και πολιτικών σχεδιασμού.

Ο τόπος χρειάζεται έναν ηγέτη που θα έχει συνέπεια λόγων και έργων .

Έναν Κυριάκο Μητσοτάκη.

Χρειάζεται έναν ηγέτη που θα πιστεύει σ’αυτά που καλείται να εφαρμόσει .

Έναν Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έναν ηγέτη που οι αριθμοί και μόνον αυτοί, θα αποδεικνύουν τον ρεαλισμό και το

εφαρμόσιμο των πράξεων του.

Έναν Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο τόπος έχει ανάγκη αλλαγής ,έχει ανάγκη εκλογών ,έχει ανάγκη τη Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργό τον πρόεδρο αυτής Κυριάκο Μητσοτάκη.

Νίκη Καρατζιούλα
Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69