tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεδρίασε η Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής υπό την Προεδρία του Λάζαρου Τσαβδαρίδη

tsavdar exopl

Με θέμα τον προγραμματισμό για την προμήθεια εξοπλιστικού υλικού αρμοδιότητας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, συγκλήθηκε πριν λίγες ημέρες στη Βουλή των Ελλήνων η αρμόδια Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων υπό την Προεδρία του Βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση, η οποία έγινε υπό την παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, συμμετείχαν οι Αρχηγοί και των τριών όπλων καθώς και πλειάδα ανώτατων αξιωματούχων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Τσαβδαρίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης επί μακρόν για ζητήματα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τους τρεις αρχηγούς με τους οποίους η συνεργασία του είναι πάντοτε άψογη και ιδιαίτερα εποικοδομητική, όσο και με τον κ. Αβραμόπουλο, στον οποίον εξέφρασε και δια ζώσης τα θερμά του συγχαρητήρια για τη θέση του Επιτρόπου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση που από τα μέσα Οκτωβρίου θα αναλάβει και επισήμως.

Από τη δική του πλευρά, ο κ. Αβραμόπουλος επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις που διατηρεί με τον Βουλευτή Ημαθίας, συνεχάρη για ακόμη μία φορά τον κ. Τσαβδαρίδη για την εξαιρετική δουλειά που κάνει ως Πρόεδρος της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων και του υπογράμμισε ότι και από τη νέα θέση του Επιτρόπου που συντόμως αναλαμβάνει θα συνεχίζει να έχει στενή συνεργασία μαζί του.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69