tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκλογές προανήγγειλε ο πρωθυπουργός

tsipras vouli

Εκλογές προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά του προς τους έλληνες πολίτες με πιθανότερη ημερομηνία προσφυγής στις κάλπες την 20ή Σεπτεμβρίου. Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί, πιθανότατα, κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε λίγη ώρα.

Τα κύρια σημεία του διαγγέλματος

Σήμερα η δύσκολη φάση τελειώνει οριστικά με την εκταμίευση της πρώτης δόσης. Μπορεί να γίνει η αρχή του τέλους. Μια αρχή που δεν είναι εύκολη. Δεν πετύχαμε τη συμφωνία που θέλαμε, αλλά ήταν ότι καλύτερα μπορούσα να πετύχουμε με τα δεδομένα και τους συσχετισμούς που υπήρχαν.

Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να αγωνιστούμε για να πετύχουμε πολλά. Για πρώτη φορά προσδιορίστηκε με ρητό τρόπο η διαδικασία απομείωσης του χρέους. Ηθική υποχρέωση να θέσω στην κρίση του λαού οτι κάναμε. Ο λόγος πάλι στον κυρίαρχο λαό.

Με την ψήφο θα αποφασίσει ποιος μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα στο σίγουρο αλλά ελπιδοφόρο μέλλον. Θα κρίνετε και αυτούς που επικαλούμενοι ιδεολογική συνέπεια διέπραξαν ακραία ασυνέπεια να μετατρέψουν την κυβέρνηση σε μειοψηφία.

Παραμένω αισιόδοξος. Θα ζητήσω την ψήφο του ελληνικού λαού για να ξεδιπλώσουμε το σχέδιο μας πιο έτοιμοι, πιο προσγειωμένοι.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69