tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ντάισελμπλουμ: Το "ναι" στο δημοψήφισμα θα δείξει ότι οι Έλληνες αποδέχονται τη λιτότητα

ntaiselmploum j 2

Η υπερίσχυση του "ναι" στο δημοψήφισμα της Κυριακής θα φανερώσει ότι οι Έλληνες πολίτες είναι διατεθειμένοι να αποδεχθούν τη λιτότητα, δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, στο πρακτορείο Dow Jones.

Υποστήριξε ότι η "προσφορά" με βάση την οποία καλούνται οι Έλληνες να ψηφίσουν έχει λήξει, το δημοψήφισμα θα δείξει εάν οι Έλληνες είναι προετοιμασμένοι να κάνουν τις επίπονες θυσίες που απαιτούνται για να παραμείνουν εντός της ευρωζώνης.

Ο πρόεδρος του Eurogroup προέβη σε τρομοκρατικές δηλώσεις, παρεμβαίνοντας για άλλη μια φορά στη δημοκρατική διαδικασία της Κυριακής, αφού υποστήριξε ότι είναι πιθανόν για την Ελλάδα "να μην έχει καμία θέση στην ευρωζώνη" εάν ψηφίσει 'όχι' στο δημοψήφισμα της Κυριακής για το εάν θα αποδεχθεί τους όρους της συνέχισης της διεθνούς βοήθειας.

Απευθυνόμενος σε επιτροπή του ολλανδικού κοινοβουλίου, ο Ντάισελμπλουμ είπε ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι δεν πρέπει να περιμένουν καλύτερους όρους από τους πιστωτές τους ψηφίζοντας 'όχι' στο δημοψήφισμα.

"Πρέπει να φύγει από το τραπέζι μια ψευδαίσθηση: ότι εάν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, τότε όλα μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο επαναδιαπραγμάτευσης και ότι θα καταλήξει κανείς με ένα ευκολότερο και πιο ελκυστικό πακέτο" είπε ο Ντάισελμπλουμ, που είναι επίσης και υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας.

Χρειάζονται εκτεταμένα μέτρα λιτότητας για να επιστρέψει σε τροχιά η ελληνική οικονομία, είπε.

"Εάν ο κόσμος πει ότι δεν το θέλουν αυτό, όχι μόνο δεν υπάρχει καμία βάση για νέο πρόγραμμα, αλλά δεν υπάρχει καμία βάση για την Ελλάδα στην ευρωζώνη".

Πηγή:  https://left.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69