tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ουρσουζίδης: "Ο λαός θα καταθέσει την δική του ετυμηγορία"

oursouzi athen

Για το δημοψήφισμα που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο, μετά από πρόταση του Πρωθυπουργού, ο βουλευτής Ημαθίας Γιώργος Ουρσουζίδης δήλωσε: "Μετά από την προκλητικότατη και προσβλητική στάση των «δανειστών» απέναντι στον Ελληνικό λαό, που τόλμησε να ορθώσει ανάστημα στις 25/01/2015 και να πει το δικό του «μεγάλο όχι» στα συνεχή και κλιμακούμενα οικονομικά αδιέξοδα, που επιβλήθηκαν με την απόλυτη ανοχή της τότε συγκυβέρνησης για λίγο επιπλέον χρόνο εξουσίας, ήρθε η ώρα να δοκιμάσουν και την νέα κυβέρνηση της χώρας. Δε θα τους περάσει!

Ο ελληνικός λαός εξάντλησε κάθε ικμάδα υπομονής, η κυβέρνησή του εξάντλησε κάθε δυνατότητα υποχώρησης παραβιάζοντας βάρβαρα το πρόγραμμά της, οι «δανειστές» επιμένουν επιδεινώνοντας το κλίμα και οδηγώντας τα πράγματα σε αδιέξοδο, ένα αδιέξοδο με θύμα τον ελληνικό λαό.

Ο ελληνικός ήδη έχει απορρίψει πρόσφατα την πρακτική τους, τώρα θα τους διαλύσει κάθε ψευδαίσθηση, ότι μπορεί να πεθαίνει κάτω απ΄ την μπότα τους. Στις 5/7/2015 θα καταθέσει την ετυμηγορία του απαιτώντας το δικαίωμα για ζωή χωρίς προκλητικούς, υβριστές, και υποκριτές «σωτήρες»!".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69