tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

"Αγαπητά μας παιδιά, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις που ξεκινούν. Είμαι σίγουρος ότι με δύναμη και επιμονή και κυρίως με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας θα πετύχετε το καλύτερο .Με ψυχραιμία και χωρίς άγχος αγωνιστείτε ώστε να δικαιωθούν οι κόποι ολόκληρης της σχολικής σας πορείας.

Ανεξάρτητα όμως από το αποτέλεσμα θα πρέπει να θυμάστε ότι η Πανελλήνιες είναι μια μεγάλη δοκιμασία αλλά δεν είναι η μοναδική μάχη της ζωής σας. Ούτε τα όνειρά σας ,ούτε οι ευκαιρίες  δεν μπορούν ούτε να προσδιοριστούν, ούτε να περιοριστούν από αυτές τις εξετάσεις .

Το μέλλον είναι στα χέρια σας, καμία δοκιμασία, καμία βαθμολογία δεν θα μπουν εμπόδιο στα όνειρά σας . Το αύριο είναι μπροστά σας και σας καλεί να το κατακτήσετε, με πίστη και δύναμη, με αρχές και αξίες, διεκδικήστε το και θα είστε νικητές και νικήτριες.

Αγαπητοί  γονείς ένα μεγάλο και ξεχωριστό «εύγε» ανήκει και σε εσάς για την υλική και ηθική στήριξή σας, Εύχομαι από καρδιάς, στα παιδιά μας καλή επιτυχία, δύναμη, υπομονή και κουράγιο σε εσάς  για να  στηρίζετε συνεχώς τις προσπάθειες και τις επιλογές τους .

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς του δήμου μας ,για το σημαντικό έργο που επιτελούν και για την στήριξη που δίνουν στους μαθητές και στις μαθήτριές μας. Εύχομαι με υπομονή ,δύναμη και ευελιξία να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις εξετάσεις που ξεκινούν.

Αγαπητά μας παιδιά, ως Δήμαρχος, ως γονέας, ως άνθρωπος, οι ευχές μου, η σκέψη μου είναι μαζί σας και σας εύχομαι υγεία, δύναμη, και καλή επιτυχία σε αυτό τον αγώνα της γνώσης και να συνεχίσετε με το ίδιο πείσμα σε όλα τα στάδια της ζωής σας για να κερδίσετε τη ζωή και τα όνειρά σας.

Καλή επιτυχία και καλή πρόοδο".

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69