tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων με νέα τύπου LED στον δήμο Αλεξάνδρειας

Ξεκίνησε να υλοποιείται το έργο, Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας στον Δήμο Αλεξάνδρειας, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, μέσω της Δράσης 16631 «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο».

Πιο συγκεκριμένα, προχωράμε, στην αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων οδικού φωτισμού τεχνολογίας “LED”, σε όλες της Κοινότητες του Δήμου Αλεξάνδρειας, τα οποία θα προσδώσουν καλύτερες συνθήκες οδοφωτισμού, με αντίστοιχη μείωση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Το έργο επίσης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την τοποθέτηση συστημάτων έξυπνης διάβασης, τη δημιουργία/οριοθέτηση parklets και την τοποθέτηση/αντικατάσταση ρυθμιστικών πινακίδων.

Το ύψος της σύμβασης για την προμήθεια εξοπλισμού για την βελτίωση του οδικού δικτύου του Δήμου Αλεξάνδρειας, ανέρχεται στα 2.118.608,15 € και το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο του 2024.

"Με στοχευμένες επεμβάσεις και βελτιώσεις, προσδοκούμε στη μείωση της επικινδυνότητας και τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας των πολιτών μας. Μένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας και συνεχίζουμε” αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69