tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήμος Αλεξάνδρειας: Ορισμός νέων αντιδημάρχων

Με σημερινή απόφαση του Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη, ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αλεξάνδρειας. Τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων που ορίστηκαν ως Αντιδήμαρχοι, οι περιοχές ευθύνης τους, όπως και οι συγκεκριμένες αρμοδιότητες που μεταβιβάστηκαν σε αυτούς, περιλαμβάνονται παρακάτω:

Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας ορίζει τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους ως Αντιδημάρχους του Δήμου Αλεξάνδρειας, με θητεία από 07 Σεπτεμβρίου 2022 μέχρι 06 Σεπτεμβρίου 2023, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, μεταβιβάζοντας σε αυτούς συγκεκριμένες αρμοδιότητες ως εξής:

1.1.Τον κ. Στέφανο Δελιόπουλο, (έμμισθο) καθ' ύλην Αντιδήμαρχο της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, με θητεία από 07 Σεπτεμβρίου 2022 μέχρι 06 Σεπτεμβρίου 2023 και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες : α) Την οργάνωση, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο όλων των λειτουργιών της παρακάτω υπηρεσιακής μονάδας της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, οι αρμοδιότητες των οποίων ορίζονται στον ΟΕΥ του Δήμου και στις ισχύουσες διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων. β) Την τέλεση πολιτικών γάμων.

1.2. Κατά τόπον, στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Αλεξάνδρειας και Αντιγονιδών, τις παρακάτω αρμοδιότητες:

α)Την  ευθύνη  της  λειτουργίας  των  δημοτικών  υπηρεσιών  που  είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα.

β)Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα.

γ)Τη μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας.

δ)Την υπογραφή, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων, που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας.

ε)Την υπογραφή, βεβαιώσεων μόνιμης κατοικίας   στα όρια της δημοτικής ενότητας.

στ)Τη συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.

ζ)Έχει την ευθύνη λειτουργίας στα όρια της δημοτικής ενότητας και σε συνεργασία με τον καθ' ύλην αρμόδιο αντιδήμαρχο

η)Την αναπλήρωσή μου ως Ληξιάρχου της Δημοτικής Ενότητας και την υπογραφή των ληξιαρχικών πράξεων, καθώς και των αντιγράφων αυτών.

2.1.Τον κ. Νικόλαο Σαρακατσιάνο, (έμμισθο) καθ' ύλην Αντιδήμαρχο της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, με θητεία από 07 Σεπτεμβρίου 2022 μέχρι 06 Σεπτεμβρίου 2023 και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

α)την οργάνωση, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο των λειτουργιών της υπηρεσιακής μονάδας, Διεύθυνση ΥΔΟΜ - Τμήμα Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Κίνησης Οχημάτων, οι αρμοδιότητες των οποίων ορίζονται στον ΟΕΥ του Δήμου και στις ισχύουσες διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων.

β) Την τέλεση πολιτικών γάμων.

2.2. Κατά τόπον, στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Μελίκης, τις παρακάτω αρμοδιότητες:

α) Την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα.

β) Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα.

γ) Τη μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας.

δ) Την υπογραφή, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων, που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας.

ε) Την υπογραφή, βεβαιώσεων μόνιμης κατοικίας   στα όρια της δημοτικής ενότητας.

στ) Τη συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.

ζ) Έχει την ευθύνη λειτουργίας στα όρια της δημοτικής ενότητας και σε συνεργασία με τον καθ' ύλην αρμόδιο αντιδήμαρχο

η) Την αναπλήρωσή μου ως Ληξιάρχου της Δημοτικής Ενότητας και την υπογραφή των ληξιαρχικών πράξεων, καθώς και των αντιγράφων αυτών.

3.1. Τον κ. Στέφανο Δριστά, (έμμισθο) καθ' ύλην Αντιδήμαρχο των Διευθύνσεων Διοικητικών Υπηρεσιών, και του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού, με θητεία από 07 Σεπτεμβρίου 2022 μέχρι 06 Σεπτεμβρίου 2023 και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες : α) Την οργάνωση, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο όλων των λειτουργιών των παραπάνω υπηρεσιακών μονάδων της Διεύθυνσης και του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού, αρμοδιότητες των οποίων ορίζονται στον ΟΕΥ του Δήμου και στις ισχύουσες διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων.

β) Την τέλεση πολιτικών γάμων.

γ) Την υπογραφή, βεβαιώσεων μόνιμης κατοικίας στα όρια του Δήμου Αλεξάνδρειας. δ) Την υπογραφή,  βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων της Διεύθυνσης και του Αυτοτελούς Τμήματος     Κοινωνικής  Προστασίας και Πολιτισμού .

4.1.    Τον κ. Αθανάσιο Παντόπουλο, (άμισθο) καθ' ύλην Αντιδήμαρχο του Αυτοτελούς Τμήματος σε θέματα Παιδείας, με θητεία από 07 Σεπτεμβρίου 2022 μέχρι 06 Σεπτεμβρίου 2023 και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες :

α) Την οργάνωση, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο όλων των λειτουργιών της    υπηρεσιακής μονάδας, του Αυτοτελούς Τμήματος σε θέματα Παιδείας, οι αρμοδιότητες των οποίων ορίζονται στον ΟΕΥ του Δήμου και στις ισχύουσες διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων. β) Την τέλεση πολιτικών γάμων.

4.2.    Κατά τόπον, στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Πλατέος, τις παρακάτω αρμοδιότητες:

α)Την  ευθύνη  της  λειτουργίας  των  δημοτικών  υπηρεσιών  που  είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα.

β) Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα.

γ) Τη μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας.

δ) Την υπογραφή, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων, που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας.

ε) Την υπογραφή, βεβαιώσεων μόνιμης κατοικίας   στα όρια της δημοτικής ενότητας.

στ)Τη συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.

ζ) Έχει την ευθύνη λειτουργίας στα όρια της δημοτικής ενότητας και σε συνεργασία με τον καθ' ύλην αρμόδιο αντιδήμαρχο

η) Την αναπλήρωσή μου ως Ληξιάρχου της Δημοτικής Ενότητας και την υπογραφή των ληξιαρχικών πράξεων, καθώς και των αντιγράφων αυτών.

5.1. Τον κ. Νικόλαο Καμανά, (άμισθο), καθ' ύλην Αντιδήμαρχο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης, με θητεία από 07 Σεπτεμβρίου 2022 μέχρι 06 Σεπτεμβρίου 2023 και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες :

α) Την οργάνωση, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο των λειτουργιών της του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Πρασίνου, · Γραφείο Πρασίνου,· Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης,· Γραφείο Περισυλλογής - φροντίδας αδέσποτων ζώων, οι αρμοδιότητες των οποίων ορίζονται στον ΟΕΥ του Δήμου και στις ισχύουσες διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων.

β) Την υπογραφή, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων των υπηρεσιακών μονάδων.

6.1. Τον κ. Σωτήριο Τζιλόπουλο, (έμμισθο) από τη Δημοτική Παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ" καθ' ύλην Αντιδήμαρχο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Πολεοδομία και Καθαριότητας στα θέματα Πολιτικής Προστασίας, Κτηματολογίου και Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου, με θητεία από 07 Σεπτεμβρίου 2022 μέχρι 06 Σεπτεμβρίου 2023 και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες :

α) Την οργάνωση, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο όλων των λειτουργιών των παραπάνω υπηρεσιακών μονάδων.

β) Την υπογραφή, εγγράφων πιστοποιητικών, βεβαιώσεων μόνιμης κατοικίας στα όρια του Δήμου Αλεξάνδρειας.

γ) Την υπογραφή, με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων των υπηρεσιακών μονάδων.

7.1. Τον κ. Κωνσταντίνο Βενιόπουλο, (έμμισθο) από τη Δημοτική Παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ", καθ' ύλην Αντιδήμαρχο της Διεύθυνσης ΚΕΠ, ΥΔΟΜ, με θητεία από 07 Σεπτεμβρίου 2022 μέχρι 06 Σεπτεμβρίου 2023 και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες :

α)Την οργάνωση, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο όλων των λειτουργιών των υπηρεσιακών μονάδων, Διεύθυνση ΚΕΠ, - Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών, -Τμήμα Εσωτερικής Ανταπόκρισης Υπηρεσία Δόμησης, Περιβάλλοντος

-Τμήμα Περιβάλλοντος, · Γραφείο Περιβάλλοντος, · Γραφείο Κοιμητηρίων και Σφαγείων, - Τμήμα Υπηρεσίας Δόμησης, · Γραφείο έκδοσης οικοδομικών αδειών και πολεοδομικών εφαρμογών, · Γραφείο ελέγχου κατασκευών, οι αρμοδιότητες των οποίων ορίζονται στον ΟΕΥ του Δήμου και στις ισχύουσες διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων.

β) Την υπογραφή, με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων των υπηρεσιακών μονάδων.

Οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.

Η ανάκληση του αντιδημάρχου είναι δυνατή μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από τον ορισμό του, με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του δημάρχου, για λόγους που ανάγονται στην άσκηση των καθηκόντων του.

α. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Στέφανου Δελιόπουλου που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Δριστάς Στέφανος,

β. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Νικόλαου Σαρακατσιάνου, που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Δελιόπουλος Στέφανος

γ. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Στέφανου Δριστά, που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Δελιόπουλος Στέφανος,

δ. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Αθανάσιου Παντόπουλου, που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ, Δριστάς Στέφανος.

ε. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Νικολάου Καμανά, που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Παντόπουλος ,

στ) Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Σωτηρίου Τζιλόπουλου, που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Κωνσταντίνος Βενιόπουλος,

ζ. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Κωνσταντίνου Βενιόπουλου που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτήριος Τζιλόπουλος και σε περίπτωση απουσίας του ο κ Νικόλαος Σαρακατσιάνος.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Δελιόπουλος, που αναπληρώνει το Δήμαρχο, και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Στέφανο Δριστά.

Οι άμισθοι αντιδήμαρχοι δεν δικαιούνται αντιμισθίας ή οποιασδήποτε άλλης οικονομικής απολαβής.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69