tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιμένει η Οικολογική Ομάδα Βέροιας ότι ο βιολογικός καθαρισμός της Αλεξάνδρειας δεν λειτουργεί: "Η βρώμα δεν προέρχεται από τα άπλυτα πόδια των μικροοργανισμών"

Παρά την απάντηση της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας, η Οικολογική Ομάδα Βέροιας και το Πανελλήνιο Δίκτυο Οικολογικών Οργανώσεων επιμένει ότι ο βιολογικός καθαρισμός δεν λειτουργεί. Στη νέα της ανακοίνωση, η Οικολογική Ομάδα Βέροιας αναφέρει:

"Εκνευριστικά προβλέψιμοι.

Αγαπητοί κύριοι της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας.

Θα το επαναλάβουμε. Είναι ψέματα όλα όσα λέτε. Η ανυπόφορη δυσοσμία σε μεγάλο μέρος της Αλεξάνδρειας από τον «βιολογικό καθαρισμό», σίγουρα δεν προέρχεται από τα άπλυτα πόδια των μικροοργανισμών. Μια υπηρεσία με ψήγματα υπευθυνότητας, δεν θα άδειαζε χύμα,  στερεά του «βιολογικού», έξω στο δρόμο, εκεί δίπλα από την περίφραξη. Η γνώση τελειόφοιτου Δημοτικού σχολείου λέει ότι, ο αερισμός στις δεξαμενές , ο εμπλουτισμός σε οξυγόνο, είναι απαραίτητος για να επιβιώνουν οι μικροοργανισμοί, όπως όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί. Εκτός βέβαια εάν βρέθηκαν έμβιοι μικρο ή «μεγαλο» οργανισμοί, που επιβιώνουν χωρίς οξυγόνο. Το τι διαπιστώνουν στα χαρτιά διάφορα εργαστήρια είναι αδιάφορα στους πολίτες που είναι υποχρεωμένοι από εσάς να ζουν κάτω από απαράδεκτα ανθυγιεινές συνθήκες βρώμας. Όσα λέτε περί πολιτικής εκμετάλλευσης και σκοπιμότητας για εμάς, είναι εξοργιστικό. Σας λείπει και η ντροπή και ένα «ενδεχομένως», δεν σας απαλλάσσει. Για τα κοντά 4.000.000 που πιθανόν να πάρετε, το καλύψαμε ήδη. «…  κατασπατάληση δημόσιου χρήματος…». Με αυτήν την νοοτροπία αγαπητοί, είναι πεταμένα λεφτά και αυτά.

Τώρα μπορούμε να σας πούμε τι ακριβώς θα κάνετε επειδή είστε απολύτως προβλέψιμοι, πανομοιότυποι με πολλούς άλλους στην περιοχή μας και σε όλη τη χώρα. Θα ξηλώσετε τα χόρτα από τις αδρανείς δεξαμενές και θα φορτώσετε, ποιος ξέρει για πού, τους λόφους από τα στερεά του «βιολογικού» , που αδειάσατε εκεί έξω, πλήρως αυθαίρετα. Για τα υγρά των αδρανών δεξαμενών, δεν μπορείτε να κάνετε απολύτως τίποτε. Για να δουλέψει οποιοδήποτε σύστημα μικροοργανισμών, θέλει αρκετό χρόνο.

Με δυο λόγια, όσα λέτε, είναι ψέματα. Όλα".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69