tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας

Στο πρωτοχρονιάτικό του μήνυμα ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνηας αναφέρει τα εξής:

"Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Το 2021, που μας αποχαιρετά ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά κυρίως στον τομέα της υγείας και της οικονομίας, αλλά και στην συνοχή της κοινωνίας, αφού άλλαξε ο τρόπος ζωής μας, γεμίσαμε με φόβους και ανασφάλεια για το αύριο. Η πανδημία όμως συνεχίζει να μαστίζει τη χώρα μας και όλο τον κόσμο.

Είναι υποχρέωση και καθήκον όλων μας να εμβολιαστούμε και να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες, τους οικείους μας, τον κάθε συνάνθρωπο αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό. Έτσι ενωμένοι και στηρίζοντας ο ένας τον άλλο μπορούμε να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη .

Το κάθε τέλος όμως, σηματοδοτεί και μια νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα που όσο και αν φαίνεται δύσκολο, έχει την προσδοκία του καινούργιου, την υπόσχεση για κάτι καλύτερο και κυρίως την ελπίδα και την αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο. Με το βλέμμα στραμμένο σε αυτό το αύριο, μπορούμε όλοι μαζί να νικήσουμε.

Ως Δημοτική αρχή , γνωρίζουμε και έχουμε πλήρη γνώση και επίγνωση της ευθύνης και αποτελεί δέσμευσή μας, τη νέα χρονιά που έρχεται, να είμαστε συνεπείς στον προγραμματισμό μας για την ολοκλήρωση των έργων που έχουμε δρομολογήσει, να σχεδιάσουμε και να διεκδικήσουμε νέα, ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών και να κάνουμε το Δήμο μας καλύτερο και πιο ανθρώπινο.

Εύχομαι από καρδιάς το 2022 να χαρίζει σε όλες και όλους υγεία, αγάπη, εσωτερική ηρεμία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, κουράγιο, δύναμη και επιμονή για να ανταπεξέλθουμε τις πρόσκαιρες, ας ελπίζουμε, δυσκολίες της πανδημίας .

Συνεχίζουμε όλοι μαζί και στη νέα χρονιά για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο μέλλον,  για το Δήμο μας και τα παιδιά μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ -ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69