tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήμος Αλεξάνδρειας: Συνεχίζεται η εξυπηρέτηση των δημοτών μέσω ραντεβού

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας και τον δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη ανακοινώθηκαν τα εξής: "Μετά από τις πρωτόγνωρες καταστάσεις, που ζούμε και ανέτρεψαν ριζικά την καθημερινότητά μας και τις προτεραιότητές μας από τη πανδημία του κορωνοϊού, η συμμόρφωση όλων μας θα πρέπει να έχει καθοριστικό αντίκτυπο στην επιτυχία της κοινής μας προσπάθειας, για να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους άλλους γύρω μας αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές, εγώ ως Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι και οι υπηρεσίες του Δήμου προσπαθούμε και δίνουμε καθημερινά το καλύτερο εαυτό μας, στη μάχη κατά της διασποράς του κορωνοϊού, και συμμορφωνόμαστε άμεσα στις οδηγίες των εγκυκλίων των αρμόδιων υπουργείων.

Σε συνέχεια των παραπάνω και βάσει των συνθηκών, όπως αυτές εξελίσσονται μέχρι στιγμής και σύμφωνα πάντα με την αρχή της διασφάλισης της δημόσιας υγείας, της εξυπηρέτησης του δημόσιου συμφέροντος και τις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών (εγκύκλιος ΥΠ.ΕΣ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/116/10486/26.05.2020), σας ενημερώνουμε ότι από 1/6/2020, παύει η εκ περιτροπής εργασία και πλέον η αυτοπρόσωπη παρουσία των υπαλλήλων στην Υπηρεσία θα ανέρχεται στο 100%.

Οι εργαζόμενοι, καλούνται στο πλαίσιο αυτό της υπέρτατης υποχρέωσης για προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά και της ατομικής ευθύνης τους για την προστασία της υγείας τόσο των ιδίων όσο και των συναδέλφων τους, θα πρέπει να προβαίνουν κατά την παραμονή τους στην υπηρεσία στην τήρηση των ατομικών μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.

Το εξυπηρετούμενο κοινό – οι πολίτες θα προσέρχονται στις υπηρεσίες του Δήμου μόνο κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης (ΡΑΝΤΕΒΟΥ) και εφόσον το αίτημά τους δεν δύναται να ικανοποιηθεί με άλλο τρόπο, ιδίως τηλεπικοινωνιακά, διατηρουμένων σε ισχύ των όσων μέχρι στιγμής ισχύουν σχετικά με την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να δυσχεραίνεται η εξυπηρέτηση του πολίτη, αλλά και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να διακυβεύεται η διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Οι πολίτες μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου Αλεξάνδρειας κάνοντας χρήση των στοιχείων επικοινωνίας που θα βρουν εδώ".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69