tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μικρά - μικρά από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας

Δίνοντας απαντήσεις στον κ. Βενιόπουλο, ο δήμαρχος είπε ότι στην ενότητα Μελίκης το ερχόμενο διάστημα η φροντίδα της αγροτικής οδοποιίας θα είναι μεγαλύτερη αφού αναμένονται ποσότητες χαλικιών. Για την καταπολέμηση των κουνουπιών είπε ότι το επόμενο διάστημα ξεκινά σε δυο ενότητες του δήμου το πρόγραμμα ψεκασμών και θα ακολουθήσουν οι άλλες δύο. Για την εκδήλωση μαγειρικής που έγινε σε κοινόχρηστο χώρο, απάντησε ότι ο δήμος δεν συμμετείχε σε αυτή την εκδήλωση.

Για προβολές θερινού κινηματογράφου, στο Αμφιθέατρο, ενημέρωσε το σώμα ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Στέφανος Δελιόπουλος απαντώντας σε ερώτημά του προκατόχου του Τάκη Παπαδόπουλου. Ο κ. Δελιόπουλο είπε ότι έγινε συμφωνία με τεχνικό που θα πραγματοποιήσει τις προβολές και τις ταινίες θα τις αγοράσει ο δήμος. Έτσι θα μειωθεί το κόστος σημαντικά.

Για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, ο κ. Δελιόπουλος είπε ότι πέρσι οι περισσότερες εκδηλώσεις μετά τα κάπιταλ κοντρόλ ακυρώθηκαν. Φέτος η ΚΕΔΑ σχεδιάζει εκ νέου και εύχεται να μην επαναληφθεί αντίστοιχο με το περσινό καλοκαίρι.

Η κ. Μοσχοπούλου τόνισε ότι αυξήθηκε ο αριθμός των αδέσποτων στον δήμο και ζήτησε ενημέρωση από τον κ. Ναλμπάντη. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος απάντησε ότι ο προσωρινός χώρος φιλοξενίας λειτουργεί όπως πρέπει και ότι ενημερώθηκε ο εισαγγελέας γι αυτό, ενημέρωσε ότι οι σχέσεις με τα φιλοζωικά σωματεία είναι άριστες και πρόσθεσε ότι σύντομα (μέχρι τέλος Μαίου) θα έχει εκδοθεί άδεια λειτουργίας για τον χώρο."Κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να δώσουμε λύσεις".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69