tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γκυρίνης: "Θα είμαστε αλληλέγγυοι κι όχι ξενοφοβικοί"

Με δήλωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας δήλωση ότι ο δήμος θα σταθεί αλληλέγγυος στην προσπάθεια φιλοξενείας μεταναστών στην Αλεξάνδρεια. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Στο στρατόπεδο Φιλίππου θα γίνει κέντρο φιλοξενίας προσφύγων με απόφαση της κυβέρνησης όπως με πληροφόρησε ο υπουργός αναπληρωτής άμυνας Δ. Βίτσας. Εμείς ως δήμος θα αναλάβουμε την ευθύνη που αναλογεί στον τόπο μας όπως κάνουν όλοι οι δήμοι που φιλοξενούν τέτοια κέντρα.

Δεσμευτήκαμε ότι θα είμαστε αλληλέγγυοι και καθόλου ξενοφοβικοί απέναντι στο δράμα αυτών των ανθρώπων. Ήδη προχωρήσαμε χτες σε σύσταση του τοπικού συντονιστικού οργάνου για να αντιμετωπιστούν οι πρώτες ανάγκες των προσφύγων που θα έρθουν τις επόμενες μέρες και αφού ο στρατός προχωρήσει στην διευθέτηση του χώρου.

Καλώ τους δημότες να βοηθήσουν στο μέτρο του δυνατού. Ευχαριστώ όλους τους συλλόγους, τους φορείς και τις συλλογικότητες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου και από κοινού θα δουλέψουμε για να αντιμετωπίσουμε την νέα κατάσταση που διαμορφώθηκε".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69