Στο κτήμα του Γιάννη Μπουτάρη στο Γιαννακοχώρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στάση στο κτήμα «Κυρ-Γιάννη» της οικογένειας Μπουτάρη, στο Γιαννακοχώρι Ημαθίας, πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής (17/05/2024) ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

17-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα "Παιδιά της Άνοιξης"

Μετά την ομιλία στην Βέροια, ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» στο χωριό Πατρίδα, που βρίσκεται σε φάση υλοποίησης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε από την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων...

17-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης στη Νάουσα: Στεφάνι προς τιμήν των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του…

Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε επίσης την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο προς τιμήν των θυμάτων του Ποντιακού Ελληνισμού, με αφορμή την επερχόμενη Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ενώ είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί...

17-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ερώτηση Κοτίδη στην Βουλή για την ταξινόμηση φορτηγών Δ.Χ. που φέρουν οδηγία αντιρρυπαντικής…

Ερώτηση στην Βουλή σχετικά με την ταξινόμηση φορτηγών Δ.Χ. που φέρουν οδηγία αντιρρυπαντικής τεχνολογίας  ‘’EURO 6’’ κατέθεσε ο βουλευτής Ημαθίας της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Κοτίδης.

17-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

Εν όψει της φετινής επετείου της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, η Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

17-05-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, την 22η του μηνός Μαΐου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

17-05-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Στην Βέροια την Δευτέρα ο Στέφανος Κασσελάκης

Το Κιλκίς, τα Γιαννιτσά, τη Θεσσαλονίκη, την Περαία και τη Βέροια θα επισκεφτεί τα προσεχή 24ωρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

17-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

Εν όψει της φετινής επετείου της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα: "Πόντος! Αγέρας παρχαρί, θύμηρου μυρωδία, Τη λύρας γλυκολάλεμαν, νερόπα πάντα κρύα. Πόντος! Η πρώτεσα χαρά μ',το υστερνόν μ' ο πόνος.

17-05-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Δήλωση του Δημάρχου Νάουσας για την Επέτειο της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

Εν όψει της φετινής επετείου της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα: «Η επέτειος της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού είναι μια ξεχωριστή ημέρα.

17-05-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Τέσσερις νέες παιδικές χαρές παρέδωσε αυτές τις μέρες ο Δήμος Αλεξάνδρειας

Τέσσερις νέες παιδικές χαρές δόθηκαν προς χρήση, εναρμονισμένες με τις προδιαγραφές που έχει ορίσει το Υπουργείο Εσωτερικών, καθώς και τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και πιστοποίησης ΕΝ1176 και ΕΝ1177.

17-05-2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Νέο διοικητικό συμβούλιο στην ΑΝΗΜΑ

Σε συναινετικό κλίμα και με την παρουσία σχεδόν του συνόλου των Μετόχων, πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε., με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

17-05-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μητσοτάκης και Πιερακάκης παρουσίασαν στα Ριζώματα το νέο ψηφιακό σχολείο

Το νέο ψηφιακό Σχολείο παρουσιάζει αυτή την ώρα στα Ριζώματα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερακάκη και την υφυπουργό Ζέττα Μακρή.

17-05-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης από την Βέροια: "Η ΝΔ είναι η μόνη πατριωτική δύναμη"

Προεκλογική ομιλία στην Βέροια πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εν όψει των Ευρωεκλογών. Τον κ. Μητσοτάκη προλόγισαν ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής και ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

17-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Το πρόγραμμα της επίσκεψης Ανδρουλάκη στην Ημαθία

Στην Βέροια θα βρεθεί το Σάββατο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδουλάκης. Το πρωί θα περιοδεύσει στην Πέλλα και μετά το μεσημέρι θα έρθει στην Ημαθία. Αναλυτικά το πρόγραμμά του:

16-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Στα Ριζώματα η πρώτη παρουσίαση του Ψηφιακού Φροντιστηρίου από τον Πρωθυπουργό

Την Παρασκευή το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το Ψηφιακό Φροντιστήριο, στο Γυμνάσιο των Ριζωμάτων. Στην ομιλία του στην Κατερίνη σήμερα είπε:

16-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα του Βασίλη Κοτίδη για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

Εν όψει της φετινής επετείου της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ο βουλευτής Βασίλης Κοτίδης εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

16-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

Εν όψει της φετινής επετείου της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

16-05-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ενίσχυση ύψους 10,2 εκατ. ευρώ στα αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ για έργα υποδομών…

Υπεγράφη από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα και την αρμόδια Υφυπουργό Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, απόφαση σύμφωνα με την οποία, 10,2 εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν για τον εκσυγχρονισμό υποδομών και για την αντικατάσταση λεωφορείων αστικών και υπεραστικών ΚΤΕΛ σε...

16-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Προσβάσιμο ψηφοδέλτιο επιστολικής ψήφου για τα Άτομα με Αναπηρία

Το Υπουργείο Εσωτερικών, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλλει για την περαιτέρω διευκόλυνση των Ατόμων με Αναπηρία στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, τους παρέχει πλέον τη δυνατότητα να κάνουν χρήση του προσβάσιμου ψηφοδελτίου επιστολικής ψήφου.

16-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΡΙΖΑ: "Μητσοτάκης – Βελόπουλος στο γήπεδο της Ημαθίας και αγώνας για το ποιος…

Από τον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ημαθία:

16-05-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Σχολείου Βέροιας θα γίνει στις 20-5-2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

16-05-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Επίσκεψη της υποψήφιας Ευρωβουλευτή Πίστης Κρυσταλλίδου στον Δήμαρχο Νάουσας

Τον δήμαρχο του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη, επισκέφθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής και Γραμματέας Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας Πίστη Κρυσταλλίδου - στο πλαίσιο της περιοδείας της ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

16-05-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Δημοτική Κοινότητα Βέροιας: Ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική δράση «Η δική μας Ευρώπη, η δική…

Για τον θεσμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τις βασικές πολιτικές της Ε.Ε. για τη νεολαία, με αφορμή τις επερχόμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν μαθητές λυκείων της Βέροιας κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής δράσης «Η δική...

16-05-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Τροποποίηση του προγράμματος: «Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των επιχειρήσεων του τριτογενούς τομέα»

Τροποποιείται ο Οδηγός του προγράμματος: «Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης επιχειρήσεων του τριτογενούς τομέα», με Απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρου Σκυλακάκη, του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Νίκου Παπαθανάση και της Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κυρίας Αλεξάνδρας...

15-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Χατζηδάκης: Μέχρι 31 Μαρτίου 2025 θα συνδεθούν με το IRIS όλες ανεξαιρέτως οι…

Την σταδιακή αλλά ταχεία επέκταση των άμεσων πληρωμών -που προσφέρονται σήμερα στην Ελλάδα μέσω του συστήματος IRIS- στο σύνολο των επιχειρήσεων, μέχρι τις 31 Μαρτίου 2025, ανήγγειλε ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας σήμερα στο συνέδριο Payments360...

15-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ευρωεκλογές 2024: Ο «οδικός χάρτης» άσκησης του εκλογικού δικαιώματος μέσω επιστολικής ψήφου από…

Αναλυτικό οδηγό με τη μορφή 14 + 1 σύντομων ερωτήσεων – απαντήσεων εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών, ο οποίος θα αποτελέσει τον «οδικό χάρτη» των Ελλήνων που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις προσεχείς ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 μέσω...

15-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ομιλία στην Βέροια θα πραγματοποιήσει το Σάββατο ο Νίκος Ανδρουλάκης

Το Σάββατο 18 Μαΐου, θα βρεθεί στην Βέροια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία στην Ελιά. Στο κάλεσμά της η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία αναφέρει:

15-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη μαθητών από την Πολωνία στο Δημαρχείο Νάουσας

Μαθητές και καθηγητές από το σχολείο SzkolaPodstawowa  από την πόλη Krasnik της Πολωνίας οι οποίοι βρίσκονται στη Νάουσα μέσω του προγράμματος Erasmus+ , ανταλλαγής μαθητών με θέμα «No more War» , επισκέφθηκαν το Δημαρχείο, το μεσημέρι της Τρίτης 14 Μαΐου.

15-05-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Στον πεζόδρομο της Βέροιας την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Από την ΔΕΕΠ Ημαθίας έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός και πΠρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντήσει τους πολίτες στη Βέροια, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 στις 11:00 π.μ. στο καφέ "Poetry" (Ιπποκράτους, Προφήτη Ηλία γωνία). Εκεί θα πραγματοποιήσει...

15-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης και Πιερακάκης θα παρουσιάσουν την Παρασκευή στην Ημαθία το νέο ψηφιακό σχολείο

Το νέο ψηφιακό Σχολείο θα παρουσιάσουν την Παρασκευή, από την Ημαθία ,ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερακάκη.

15-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ερώτηση Μυλόπουλου για την γέφυρα στον Παλαιό Πρόδρομο

Ερώτηση με αίτημα για γραπτή απάντηση κατέθεσε η παράταξη «ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας» απευθυνόμενη προς τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδη, ώστε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις που τυχόν υπάρχουν σχετικά με την αποκατάσταση της γέφυρας του χειμάρρου Κρασοπούλι...

14-05-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Νάουσας - Τι θα συζητήσει

Τακτική δημόσια συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ηρ. Πόλης Νάουσας θα διεξαχθεί στις 17-5-2024, ημέρα της εβδομάδος Παρασκευή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ώρα 11:00 π.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

14-05-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Επίσκεψη μαθητών του σχολείου Riccardo Gulia της ιταλικής πόλης Sora στο Δημαρχείο Νάουσας

Μαθητές του Σχολείου Riccardo Gulia της ιταλικής πόλης Sora επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Νάουσας στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+.

14-05-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Στα Τίρανα ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης για την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΣΕΠ

Ως μέλος της Ελληνικής αντιπροσωπείας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ), που διεξάγεται στα Τίρανα, συμμετέχει ο Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

14-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Περιοδεία Ανδρουλάκη στη Βόρεια Ελλάδα από Παρασκευή

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές της Χαριλάου Τρικούπη καθώς ο χρόνος για το άνοιγμα της κάλπης των ευρωεκλογών μέτρα αντίστροφα. Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία σε όλη την Ελλάδα στέλνοντας το μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ θα ανεβάσει τα...

14-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Σύσταση του Δήμου Νάουσας σε μελισσοκόμους

Απο τον Δήμο Νάουσας παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες Μελλισιών που έχουν τοποθετήσει τις κυψέλες τους πάνω σε εύφλεκτα υλικά – λάστιχα εντός δασικών εκτάσεων να τα αντικαταστήσουν λόγω ασφάλειας σε περίπτωση πυρκαγιάς.

14-05-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Το βιβλίο για την κατάθεσή της στην δίκη του Μιλόσεβιτς παρουσίασε στην Βέροια…

Το βιβλίο της Σύγχρονης Εποχής «Αντιγόνη στη Χάγη - Η κατάθεση της Λιάνας Κανέλλη στη δίκη του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς" παρουσίασε στην Βέροια η βουλευτή Α΄ Αθήνας του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. Η κ. Κανέλλη, εν όψει των ευρωεκλογών και στο πλαίσιο της προεκλογικής...

13-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεοχάρης: Με το νέο νομοσχέδιο θα βάλουμε τάξη στο ζήτημα των ανασφάλιστων και…

«Το να έχουμε πολίτες δύο κατηγοριών με κάποιους να πληρώνουν κανονικά τα τέλη κυκλοφορίας και άλλους όχι, δεν είναι ανεκτό», δήλωσε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τους «Αταίριαστους», αναφερόμενος στους ελέγχους που πραγματοποιούνται...

13-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκδήλωση - εκπαιδευτική δράση με θέμα «Η δική μας Ευρώπη, η δική μας…

Tην Τετάρτη 15-5-2024 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας εκδήλωση - εκπαιδευτική δράση με θέμα «Η δική μας Ευρώπη, η δική μας Φωνή!».

13-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Φαινόμενο Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Γιώργος Κακαφίκας Πολλές φορές στο παρελθόν αναλύσαμε πως ένας νεοφερμένος , « ουρανοκατέβατος» , κέρδισε τις εσωκομματικές εκλογές τον Σεπτέμβρη του 2023.Πως μέσα σε 8 μήνες κατάφερε να «ξεπεράσει» τους μηχανισμούς προβεβλημένων στελεχών και με μεγάλη άνεση να εκλεγεί...

12-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας, Παναγιώτη Γκυρίνη για την Γιορτή της Μητέρας

Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα: "Γιορτάζουμε σήμερα και αποτίουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στη Μητέρα. Η γιορτή αυτή είναι μια εκδήλωση θαυμασμού ,σεβασμού και ευγνωμοσύνης  στο αγαπημένο πρόσωπο που μας έφερε...

12-05-2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Μήνυμα του Δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

12-05-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

ΚΚΕ Ημαθίας: "Καλοστημένη φιέστα η επίσκεψη Αυγενάκη για να κρυφτούν τα αγροτικά προβλήματα"

Σχολιάζοντας την επίσκεψη Αυγενάκη και τα όσα ειπώθηκαν στην εκδήλωση της Βέροιας, το ΚΚΕ Ημαθίας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: "Μέσα από μια "καλοστημένη" φιέστα που διοργάνωσε η νομαρχιακή οργάνωση της ΝΔ έγινε προσπάθεια να κρυφτούν τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και...

11-05-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Νέο σύστημα ελέγχων και κυρώσεων για τα ανασφάλιστα οχήματα

Νέο σύστημα ελέγχων με ηλεκτρονικές διασταυρώσεις για τα ανασφάλιστα οχήματα, για όσα δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ και για εκείνα για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί τα τέλη κυκλοφορίας τους, αλλά και ένα νέο πλαίσιο κυρώσεων για όλα τα παραπάνω, προβλέπει...

10-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας

Συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας παρουσία του Αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας Θωμά Χατζόπουλου, με θέμα την ετοιμότητα του Δήμου Αλεξάνδρειας στην αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

10-05-2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Επίσκεψη στην Ημαθία θα πραγματοποιήσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης

Επίσκεψη στην Ημαθία θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 11 Μαΐου ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης, πρώην υπουργός και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

09-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Και επίσημα το Ειρηνοδικείο Νάουσας γίνεται Περιφερειακό Πρωτοδικείο

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο Νόμος 5108 του 2024 που ορίζει ότι το Ειρηνοδικείο Νάουσας γίνεται Περιφερειακό Πρωτοδικείο.

09-05-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Στην Ημαθία περιόδευσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης

Χτες, στην καρδιά της Μακεδονίας και συγκεκριμένα στην Ημαθία, ο Γιάννης Μανιάτης,  πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, πραγματοποίησε μια σειρά από σημαντικές συναντήσεις και εκδηλώσεις.

09-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για τη Γιορτή της Μητέρας

Εν όψει της Γιορτής της Μητέρας, ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: "Η Γιορτή της Μητέρας αποτελεί την αφορμή για να τιμήσουμε στο «ιερό» πρόσωπό της τα αισθήματα του σεβασμού, της ευγνωμοσύνης και της αγάπης της για εκείνη...

09-05-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Δήμος Βέροιας: Υποχρεωτικός καθαρισμός οικοπέδων από τους ιδιοκτήτες τους

Την υποχρέωση των δημοτών να καθαρίζουν τα οικόπεδά τους σε όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου υπενθυμίζει  ο Δήμος Βέροιας τους πολίτες, καθώς κινδυνεύουν με πρόστιμο που ξεκινάει από τα 200€.

09-05-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Επίσκεψη στην Ημαθία προγραμματίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μετά την επιστροφή του από την Άγκυρα και τη συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προγραμματίζει επίσκεψη στην βόρεια Ελλάδα.

08-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Νάουσας - Τι θα συζητήσει

Τακτική δημόσια συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ηρ. Πόλης Νάουσας που θα διεξαχθεί στις 09-5-2024, ημέρα της εβδομάδος Πέμπτη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ώρα 14:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

08-05-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Εκδήλωση αναπαράστασης του Ολοκαυτώματος της Νάουσας

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 202ης Επετείου Ολοκαυτώματος, ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας διοργανώνει τοΣάββατο11Μαΐου 2024 και ώρα 21:00 στο Δημοτικό Πάρκο την εκδήλωση αναπαράστασης του Ολοκαυτώματος της πόλης τον Απρίλη του 1822 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Βασίλη Τσικάρα.

08-05-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Το βιβλίο της Λιάνας Καννέλη θα παρουσιάσει στην Βέροια το ΚΚΕ

Στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιούνη, θα επισκεφθεί τη  Βέροια η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής Α΄ Αθήνας του ΚΚΕ. Με αφορμή την επίσκεψή της, η ΚΟ  Ημαθίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση-βιβλιοπαρουσίαση της νέας έκδοσης της Σύγχρονης Εποχής «ΑΝΤΙΓΟΝΗ...

08-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η κατασκευή αποχέτευσης σε Ν. Νικομήδεια, Π. Λυκογιάννη

Ξεκίνησαν στη Νέα Νικομήδεια οι εργασίες εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης και συλλεκτηρίων αγωγών. Το έργο θα υλοποιηθεί στη Νέα Νικομήδεια και την Παλαιά Λυκογιάννη. Η αποχέτευση των δυο κοινοτήτων θα συνδεθεί με τον βιολογικό της Βέροιας.

08-05-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Η κίνηση του Δημάρχου Νάουσας τις ημέρες του Πάσχα

Πλούσια ήταν η κίνηση του Δημάρχου του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Νίκου Κουτσογιάννη τις ημέρες του Πάσχα.

08-05-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Η Νέα Αριστερά για το κλείσιμο του Ειρηνοδικείου Αλεξάνδρειας

Σχολιάζοντας το κλείσιμο του Ειρηνοδικείου Αλεξάνδρειας, η Νέα Αριστερά τόνισε τα εξής: "Ένα ακόμη κυβερνητικό βήμα προς την περαιτέρω υποβάθμιση του Νομού Ημαθίας επετεύχθη , θύμα αυτή την φορά ο Δήμος Αλεξάνδρειας.

08-05-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης την Τετάρτη στην Βέροια

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας θα διοργανώσει την Τετάρτη 8 Μαΐου και ώρα 19:30, στον Πολυχώρο ΕΛΙΑ, Βέροια, συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με ομιλητή τον υποψήφιο ευρωβουλευτή, Γιάννη Μανιάτη.

07-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Νέα Αριστερά για το κλείσιμο της Βαρβαρέσος

Από το Συντονιστικό της Νέας Αριστερά στην Ημαθία ανακοινώθηκαν τα εξής σχετικά με το κλείσιμο της νηματουργίας Βαρβαρέσος:

02-05-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή για την Βαρβαρέσος

Με πρωτοβουλία της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Ημαθίας και των Τομεαρχών Γαβρήλου Γιώργου, Παππά Νίκου και Νοτοπούλου Κατερίνας, κατατέθηκε Ερώτηση που ζητά απαντήσεις για τις ευθύνες αποτυχίας διάσωσης της κλωστοϋφαντουργίας Βαρβαρέσος καθώς και λύσεις για το μέλλον των εργαζομένων που από...

02-05-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Νέες ημερομηνίες για τις δύο εκδρομές στο Βέρμιο

Οι δύο εκδρομές στο Βέρμιο - Αλλαγή ημερομηνιών!!!

1η - Παιώνιες Κράστας Ροδοχωρίου 21/4/2024
2η - Στο Δάσος των Κέδρων, Γιαννακοχώρι Νάουσας 28/4/2024
Από πλατεία Γιαννακοχωρίου, 10.30 πρωινής αναχώρηση

Ο λόγος; Επισκεπτόμενοι σήμερα, Τετάρτη, τις Παιώνιες Κράστας, τις ηύραμε ανθισμένες χαράς για την Κυριακή αυτή, 21/4/2024, προλαβαίνοντας εκρηκτικές ανθοφορίες και την άλλη Κυριακή 8/4/2024, στο Δάσος των Κέδρων!

Έχετε καπελάκια, νεράκια, μπουκιές, καφεδάκια, παπούτσια περπατήματος κεφάτα, αντηλιακά και ύμνους στα 6939699902 και 23320 51124
Με την ανεκτικότητά σας...

Ηλίας Τσέχος