tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στα καλύτερα ελληνικά κρασιά του 2021 το Ξινόμαυρο του Κτήματος Κελεσίδη

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Botilia.gr ανακοίνωσε την λίστα με τα καλύτερα κρασιά του χρόνου που πέρασε κι επιλέχθηκαν από τα 50.000 μέλη του.

Η επιλογή έγινε με βάση τις προτιμήσεις και τις βαθμολογήσεις των μελών του botilia.gr ανάμεσα σε εκατοντάδες ελληνικά κρασιά που πέρασαν από το site του botilia.gr τη χρονιά που πέρασε. Από αυτά επιλέγονται τα καλύτερα, τόσο σε επίπεδο ποιότητας, όσο και σε σχέση ποιότητας- τιμής και αυτά διατίθενται τόσο στα μέλη του Botilia όσο και στο ευρύτερο κοινό.

Ανάμεσα στα 21 Καλύτερα Ελληνικά Κρασιά του 2021, αναδείχθηκε το Ξινόμαυρο Νάουσα του Κτήματος Κελεσίδη από το Γιαννακοχώρι Νάουσας. 

«Η Νάουσα 2016 από το Κτήμα Κελεσίδη από το «Grand Cru» αμπελοτόπι στο Γιαννακοχώρι της Νάουσας είναι ίσως ένα από τα πιο αγαπημένα μας (και σου) Ξινόμαυρα. Ακροβατώντας ανάμεσα στη μοντέρνα και την κλασική οινοποίηση μπορεί να ικανοποιήσει τους πάντες αρκεί να συνδυαστεί με το σωστό πιάτο. Το κρασί αυτό έχει φτιαχτεί για γαστριμαργικές απολαύσεις και πληθωρικά πιάτα».

Πηγή: https://blog.botilia.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69