tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στα 20 καλύτερα ελληνικά κρασιά του 2020 το Ξινόμαυρο του Κτήματος Κελεσίδη

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Botilia.gr ανακοίνωσε την λίστα με τα 20 καλύτερα κρασιά του χρόνου που πέρασε κι επιλέχθηκαν από τα 43.000 μέλη του.

Η επιλογή έγινε με βάση τις προτιμήσεις και τις βαθμολογήσεις των μελών του botilia.gr ανάμεσα σε εκατοντάδες ελληνικά κρασιά που πέρασαν από το site του botilia.gr τη χρονιά που πέρασε. Με μεγάλες ανατροπές σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, η λίστα με τα Καλύτερα Ελληνικά Κρασιά του 2020 περιέχει κρασιά από όλη την Ελλάδα, με τη Βόρεια Ελλάδα να έχει την τιμητική της.

Ανάμεσα στα 20 καλύτερα κρασιά, αναδείχθηκε το Ξινόμαυρο Νάουσα του Κτήματος Κελεσίδη από το Γιαννακοχώρι Νάουσας. 

"Ξέρεις τι θα πει Grand Cru; Είναι αυτά τα πολύ συγκεκριμένα αμπελοτόπια που αποδεδειγμένα δίνουν πολύ μεγάλα κρασιά. Και η Νάουσα 2016 από το Κτήμα Κελεσίδη γεννήθηκε σε ένα από αυτά, στο Γιαννακοχώρι της Νάουσας. Εκεί, με βιολογικές μεθοδολογίες, η Οικογένεια Κελεσίδη παράγει ένα από τα καλύτερα Ξινόμαυρα που μπορεί να έχεις την τύχη να πέσουν στα χέρια σου. Ακροβατώντας ανάμεσα στη μοντέρνα και την κλασσική οινοποίηση ανήκει σταθερά στα αγαπημένα μας (και σου) Ξινόμαυρα", αναφέρει η ανακοίνωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69