tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να πλένεις τα μαλλιά σου!

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής

Όταν πλένεσαι χρησιμοποίησε πάντα χλιαρό νερό γιατί ανοίγει τους πόρους της τρίχας, με αποτέλεσμα, να απορροφούνται καλύτερα, το conditioner ή η μάσκα που χρησιμοποιείς!

Αυτό που κάνουν οι περισσότερες, είναι να απλώνουν το σαμπουάν σε κεφάλι και μαλλιά.Σαπούνισε το κεφάλι σου, μόνο, κάνε άφρο και ξέπλυνε καλά.Δε χρειάζεται να απλώσεις τη σαπουνάδα σε όλο το μάκρος των μαλλιών σου, εκτός κι αν είναι λιπαρά. Σε περίπτωση που είναι, σαπούνισε το κεφάλι σου και μετά άπλωσε τη σαπουνάδα με τα δάχτυλα σου, στις τούφες των μαλλιών σου,ενώ δε χρειάζεται να επαναλάβεις και 2η φορά γιατί η υπερβολική χρήση σαμπουάν, δημιουργεί ξηρότητα στις άκρες.

Επίσης οι μαλακτικές χρησιμοποιούνται αποκλειστικά στις άκρες των μαλλιών. Διαφορετικά αν τη βάζεις σε όλο το κεφάλι και προϊόν σπαταλάς και κάνεις τις τρίχες σου βαριές με αποτέλεσμα να πρέπει να ξαναλουστείς την επόμενη μέρα, αν όχι την ίδια.Τέλος όταν τελειώσεις το λούσιμο, ξέπλυνε τις άκρες των μαλλιών σου με κρύο νερό (όσο αντέχεις) και θα δεις μια απίστευτη λάμψη στο χρώμα των μαλλιών σου αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια στο χτένισμά σου.

Dimos Hair Expert
Τηλ. 2332041711

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69