tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ινστιτούτο αισθητικής Charm: Προσφορά Μαρτίου & Απριλίου

 

Της Ρωξάνης Σιούλα, Αισθητικός

Η οριστική εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας αποτελεί επίτευγμα των τελευταίων ετών με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας. Όλο και πιο δημοφιλής γίνεται η χρήση συστημάτων λέιζερ προκειμένου να εξαλειφθούν οι ανεπιθύμητες τρίχες από διάφορες περιοχές του προσώπου και του σώματος.

Για τον λόγο αυτό το ινστιτούτο αισθητικής Charm σας προσφέρει Laser αποτρίχωση μπικίνι στα 39.90€ (η τιμή της προσφοράς θα παραμένει ίδια για όλο το διάστημα των συνεδριών που θα απαιτηθούν).

Γιατί να κάνω laser αποτρίχωση μπικίνι;

Η αποτρίχωση μπικίνι αποτελεί πονοκέφαλο για τις περισσότερες γυναίκες ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού. Η περιοχή του μπικίνι χαρακτηρίζεται από πολύ ευαίσθητο δέρμα, γεγονός που ευνοεί την δημιουργία θυλακίτιδων και ερεθισμών. Οι συμβατικές μέθοδοι αποτρίχωσης όπως το ξυράφι, οι κρέμες, οι ξυριστικές μηχανές και το κερί, δύναται να προκαλέσουν ανεπιθύμητες παρενέργειες όπως μικρές πληγές και θυλακίτιδα, ενώ οι τρίχες επανεμφανίζονται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πως λειτουργεί η laser αποτρίχωση μπικίνι;

Η laser αποτρίχωση μπικίνι βασίζεται στην απορρόφηση της ενέργειας από τη δέσμη φωτός του laser από την τρίχα, με συνέπεια την καταστροφή της. Το δέρμα της ευαίσθητης περιοχής παραμένει ανέπαφο, καθώς το laser δρα μόνο πάνω στην τρίχα χωρίς να επηρεάζει τον ιστό του δέρματος. Με αυτή τη μέθοδο αποτρίχωσης μπικίνι αποφεύγονται οι θυλακίτιδες, οι ερεθισμοί και τα εγκαύματα , ενώ το δέρμα παραμένει λείο χωρίς σημάδια.

Στο Ινστιτούτο Αισθητικής Charm για τους μήνες Μάρτιο & Απρίλιο μπορείς να έχεις αποτρίχωση μπικίνι (είτε γραμμή, είτε σκαφτό, είτε όλο) στα 39.90€.

Η προσφορά παραμένει ίδια καθ' όλη την διάρκεια των συνεδριών (συνεδρίες ανά 40-50 ημέρες).

 
Ινστιτούτο Αισθητικής Charm
Τηλ.  2332024111

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69