tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Το «Σεσουάρ για δολοφόνους» στη Βέροια – Μια απολαυστική βραδιά στο Θέατρο Άλσους

Οι φίλοι του θεάτρου στη Βέροια είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την απολαυστική κωμωδία «Σεσουάρ για δολοφόνους», η οποία παρουσιάστηκε στο Θέατρο Άλσους. Πρόκειται για μια διαδραστική παράσταση που κατέκτησε το κοινό με το μοναδικό της ύφος και την ανατρεπτική πλοκή της.

Η ιστορία εκτυλίσσεται στο κομμωτήριο «Studio Antony» κάπου στην Αθήνα, όπου μια συνηθισμένη μέρα μετατρέπεται σε ημέρα φρίκης. Η ιδιοκτήτρια του κτιρίου, που κατοικεί στον επάνω όροφο, βρίσκεται δολοφονημένη, και οι υποψίες πέφτουν στους εργαζόμενους και τους πελάτες του κομμωτηρίου. Ποιος άραγε είναι ο δολοφόνος της Αμαλίας Τσαλίκογλου;

Η ιδιαιτερότητα της παράστασης έγκειται στο γεγονός ότι οι θεατές καλούνται να συμμετάσχουν ενεργά στην εξέλιξη της πλοκής. Οι ηθοποιοί περιφέρονται στη σκηνή, απευθύνονται στο κοινό και του ζητούν να παρατηρεί και να σκέφτεται σαν ντετέκτιβ, προκειμένου να αποκαλύψει τον ένοχο. Έτσι, κάθε βραδιά είναι διαφορετική, καθώς το τέλος της παράστασης εξαρτάται από τις επιλογές του κοινού.

Η παράσταση, που έχει διανύσει 16 χρόνια επιτυχημένης πορείας, συνεχίζει να κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο. Ο ευρηματικός κομμωτής Τόνυ (Ιωάννης Απέργης), η αριστοκρατική κυρία Χατζηπατέρα (Βάσω Γουλιελμάκη), η χαριτωμένη βοηθός Σόφη (Αρετή Πασχάλη) και ο μυστηριώδης αντικέρ Λεωνίδας Πέτροβας (Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου) είναι όλοι ύποπτοι. Ο αστυνόμος Σταύρος Σταυράκος (Δημήτρης Μακαλιάς) και ο βοηθός του, Πανάγος (Χάρης Χιώτης), προσπαθούν να εξιχνιάσουν το έγκλημα, με την πολύτιμη βοήθεια του κοινού.

Η βραδιά στο Θέατρο Άλσους της Βέροιας ήταν γεμάτη γέλιο, αγωνία και αλληλεπίδραση, προσφέροντας στο κοινό μια ξεχωριστή εμπειρία θεάτρου. Ο ενθουσιασμός των θεατών και η διαδραστική φύση της παράστασης έκαναν τη βραδιά αξέχαστη, επιβεβαιώνοντας γιατί το «Σεσουάρ για δολοφόνους» παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα θεατρικά έργα του ελληνικού κοινού.

Η σκηνοθεσία είναι του Νικορέστη Χανιωτάκη και τη διασκευή υπογράφει ο Θοδωρής Πετρόπουλος.

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά):

Ιωάννης Απέργης, Βάσω Γουλιελμάκη, Δημήτρης Μακαλιάς, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Αρετή Πασχάλη, Χάρης Χιώτης

ses2ses3ses4ses5ses6

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69