tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Η παιδική παράσταση "Ραπουνζέλ" στη Νάουσα

Η μαγευτική παιδική παράσταση "Ραπουνζέλ" έρχεται στη Νάουσα τη Δευτέρα, 26 Αυγούστου (8.30μμ, Δημοτικό Θέατρο Νάουσας), προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη περιπέτειες, όνειρα και φαντασία για μικρούς και μεγάλους.

Η ιστορία της Ραπουνζέλ, της μικρής πριγκίπισσας με τα μαγικά μακριά μαλλιά, ζωντανεύει στη σκηνή με έναν μοναδικό τρόπο, γεμάτο χιούμορ, δράση και συναισθήματα.

Παγιδευμένη για χρόνια σε έναν απομονωμένο πύργο από τη μοχθηρή Γκόθελ, η Ραπουνζέλ φτάνει στα 18 της χρόνια γεμάτη όνειρα για τον έξω κόσμο. Κάθε χρόνο βλέπει από μακριά τα φωτεινά φαναράκια που υψώνονται στον ουρανό και είναι αποφασισμένη να τα δει από κοντά.

Με τη βοήθεια ενός απρόσμενου συμμάχου, ενός νεαρού κλέφτη, ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο ανατροπές και κινδύνους. Μαζί θα αντιμετωπίσουν τα εμπόδια που θέτει η κακιά Γκόθελ, προσπαθώντας να σταματήσει τα σχέδια της Ραπουνζέλ. Η παράσταση υπόσχεται να κρατήσει το κοινό σε αγωνία, καθώς όλοι αναρωτιούνται αν η μικρή πριγκίπισσα θα καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Η παράσταση αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για οικογένειες να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί, απολαμβάνοντας ένα κλασικό παραμύθι με νέα, φρέσκια πνοή. Η όμορφη σκηνοθεσία και οι εντυπωσιακές ερμηνείες αναμένεται να μαγέψουν τους θεατές, ενώ τα ηθικά διδάγματα της ιστορίας για το θάρρος, την επιμονή και την αξία της ελευθερίας, κάνουν την παράσταση ιδανική για παιδιά όλων των ηλικιών.

Είσοδος 7€

Παίζουν: Ελίζα Κιτσικίδου, Ειρήνη Καρυπίδου, Στέφανος Κανακίδης,Σωκράτης Λογοθέτης,Γιούλη Τόλκα

Σκηνοθεσία: Δέσποινα Κους

Κείμενο:Στεργιος Μαδέρης

Παραγωγή:blackout entertainment

Παίζουν: Ελίζα Κιτσικίδου, Ειρήνη Καρυπίδου, Στέφανος Κανακίδης,Σωκράτης Λογοθέτης,Γιούλη Τόλκα,Έρα Μπίμπο 

Σκηνοθεσία: Δέσποινα Κους

Κείμενο:Στεργιος Μαδέρης

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69