tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Οι θεατρικές ομάδες αποχαιρέτησαν τον δάσκαλό τους

Με αστείρευτη ενέργεια και έντονο συναίσθημα αποχαιρέτησαν χθες τον μέντορα και δάσκαλό τους, σκηνοθέτη Πέτρο Μαλλιάρα, οι μαθητές του στο ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΟ ΙΔΕΩΝ. Το κλίμα ήταν γεμάτο αγάπη και αναγνώριση, καθώς οι θεατρικές ομάδες, τόσο των μικρών όσο και των μεγαλύτερων μαθητών, ενώθηκαν για να τιμήσουν τον άνθρωπο που τους ενέπνευσε και τους καθοδήγησε στον κόσμο του θεάτρου.

Η βραδιά ξεκίνησε με μια αυθόρμητη συνάντηση των μαθητών, οι οποίοι, αν και προέρχονται από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, έγιναν ένα για να γιορτάσουν το έργο και την προσφορά του σκηνοθέτη τους. Οι μικροί και οι μεγάλοι μαθητές αντάλλαξαν θερμές ευχές, ενώ στήθηκε ένας χορός που γέμισε την ατμόσφαιρα με ζωντάνια και χαρά. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αποχαιρετιστήριες ευχές προς τον Πέτρο Μαλλιάρα, με όλους τους συμμετέχοντες να εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες που αποκόμισαν δίπλα του.

Ο ίδιος ο Πέτρος Μαλλιάρας, βαθιά συγκινημένος, ευχαρίστησε τους μαθητές του για την αφοσίωσή τους και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια. Η δημιουργία και η έκφραση μέσα από το θέατρο ήταν κάτι που μοιράστηκαν σκηνοθέτης και μαθητές.

Η χθεσινή βραδιά ήταν μια γιορτή της θεατρικής τέχνης και των ανθρώπινων σχέσεων που χτίστηκαν γύρω από αυτή, αφήνοντας μια γλυκιά ανάμνηση σε όλους όσοι συμμετείχαν.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69