tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Η Ποντιακή Stand-Up Comedy «Εύξεινος Γέλως» στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη»

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιαστεί την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 η ποντιακή stand-up comedy «Εύξεινος Γέλως» από τον Αλέξη Παρχαρίδη, στο θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη» της Βέροιας. Η παράσταση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων «Άλσος 2024» της ΚΕΠΑ, έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένεται να προσελκύσει το κοινό της πόλης.

Η «Εύξεινος Γέλως» συνδυάζει τη μοναδική τέχνη του stand-up comedy με τη μοναδική χιουμοριστική διάσταση της ποντιακής κουλτούρας. Ο Αλέξης Παρχαρίδης, ένας καταξιωμένος κωμικός με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, θα ερμηνεύσει κείμενα του Δημήτρη Πιπερίδη, γνωστού για την ικανότητά του να συνδυάζει την ποντιακή διάλεκτο με την σύγχρονη κωμωδία.

Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 8:30 μ.μ., προσφέροντας μια ευχάριστη και διασκεδαστική εμπειρία για όλους τους θεατές. Το θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη» αναμένεται να γεμίσει από γέλια και θετική ενέργεια, καθώς η ποντιακή κωμωδία φέρνει μια μοναδική αίσθηση στην τοπική πολιτιστική σκηνή.

Η εκδήλωση αυτή είναι μια από τις πολλές που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων της ΚΕΠΑ, που φέτος φέρουν την ονομασία «Άλσος 2024». Το πρόγραμμα φιλοξενεί διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες, επιδιώκοντας να προσφέρει ποικιλία και ποιότητα στο κοινό της Βέροιας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69