tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το έργο "Για όλα φταίει τ' όνομα" θα ανεβάσει ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου Βέροιας

Την θεατρική παράσταση "Για όλα φταίει τ' όνομα" θα αναβέσεις ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου Βέροιας. Το έργο θα παιχθεί στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας, το Σάββατο 2 Μαρτίου. Θα δοθούν δυο παραστάσεις, στις  6:15 και στις 9μμ

Ποιες εκρήξεις μπορεί να πυροδοτήσει ένα όνομα;!! Μπορείτε να το ανακαλύψετε επί σκηνής στις 2 Μαρτίου.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικάρας

Παίζουν: Όλγα Παπαδοπούλου, Νίκος Ψυχαράκης, Δαμιανός Οικονομίδης, Άρης Ορφανίδης, Δέσποινα Γιάγκογλου

Αφήγηση: Δημήτρης Μαυρόπουλος

Σκηνικά - κοστούμια: Ισαβέλλα Κωνσταντούδη

Περί του έργου:

Τελικά κάνουμε ό,τι αισθανόμαστε ή ό,τι υποδεικνύουν οι κοινωνικές νόρμες, όντας έρμαια των στερεοτύπων και προκαταλήψεων; Τα πολιτικά πιστεύω μας συμβαδίζουν με τη ζωή που ακολουθούμε; Άραγε οι προσωπικές θυσίες στο όνομα της αγάπης εξελίσσουν τη σχέση ή μας δίνουν απλώς ένα σημείο υπεροχής όταν ‘μετράμε και ζυγίζουμε τη συνεισφορά’ μας σε αυτή; Ο έρωτας έχει διαφορά ηλικίας; Γίνεται η εμφάνιση και ο τρόπος ζωής να υποδεικνύουν τις σεξουαλικές προτιμήσεις ενός ανθρώπου; Και τελικά, λέμε την αλήθεια ο ένας στον άλλον;

Ένα έργο για τα διακυβεύματα της φιλίας, του έγγαμου βίου αλλά κυρίως για τα στερεότυπα και την αυτοπαγίδευση των ανθρώπων μέσα σε αυτά. Ένα έργο για την καταπίεση μέσα στις σχέσεις. Ένα έργο που περνά και αντιφασιστικά μηνύματα μέσα από κωμικές καταστάσεις.

Λίγα λόγια για την πλοκή:

Ο Βανσάν(Άρης Ορφανίδης) περιμένει το πρώτο του παιδί. Η αδερφή του Ελιζαμπέτ (Όλγα Παπαδοπούλου) και ο άντρας της Πιερ(Νίκος Ψυχαράκης) τον καλούν στο σπίτι τους για δείπνο μαζί με τη σύζυγό του Άννα(Δέσποινα Γιάγκογλου) και τον παιδικό τους φίλο Κλοντ(Δαμιανός Οικονομίδης). Κι ενώ περιμένουν την ως συνήθως αργοπορημένη Άννα και κουβεντιάζουν περί ανέμων και υδάτων, κάποια στιγμή η κουβέντα στρέφεται γύρω από το μωρό και ο Βανσάν τους αποκαλύπτει ότι είναι αγόρι! Όταν τον ρωτούν ποιο όνομα έχει διαλέξει για να δώσει στο παιδί, η απάντησή του θα αναστατώσει την παρέα και θα προκαλέσει μια σειρά από αλυσιδωτές ανεξέλεγκτες αντιδράσεις που θα επιφέρουν το απόλυτο χάος! Μυστικά, απωθημένα, παράπονα, που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια αποκαλύπτονται. Ψέμματα που «προστάτευαν» σχέσεις και φιλίες έρχονται στο φως. Και επιβεβαιώνεται το μότο του έργου: ένα παιδί φέρνει την ευτυχία αλλά το όνομα που θα του δώσεις… μπορεί να φέρει μεγάλους μπελάδες!

Οικονομική ενίσχυση - είσοδος: 7 ευρώ.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Πυρινός(Βενιζέλου-Κονίτσης), Ηλιοτρόπιο(Τρεμπεσίνας-Κονίτσης) και το αρτοποιείο Σερεμέτας(Αγ.Δημητρίου-Κοντογεωργάκη). Την ημέρα της παράστασης μόνο από το θέατρο από τις 17:00.

Τηλέφωνο κρατήσεων 6944717574.

Σε περίπτωση μη προσέλευσης σας, ακυρώστε την κράτησή σας αυστηρά μέχρι την Πέμπτη 29/2 ώστε να διατεθούν αλλού τα εισιτήριά σας.

Θα παραστεί φιλικά ο σύλλογος Έρασμος και θα προλογίσει ενημερωτικά με αφορμή την επικείμενη παγκόσμια μέρα της Γυναίκας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69