tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

«Ο μαγεμένος αυλός» με τον Τάσο Παλαντζίδη στις 31/7 στην Βέροια

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης θα παρουσιάσει το καλοκαίρι του 2014, σε όλη την Ελλάδα και για όλη την οικογένεια, τη θεατρική παράσταση “Ο Μαγεμένος Αυλός”, με κοστούμια εποχής, βασισμένο στο ομώνυμο αριστούργημα του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ. Στην Βέροια η παράσταση θα παιχθεί την Πέμπτη 31 Ιουλίου.

Ένα διαχρονικό, συμβολικό παραμύθι όπου κεντρικό του θέμα είναι η δύναμη της αγάπης, της αλήθειας, και η αναζήτηση των μεγάλων ιδανικών. Επίσης, συγκρούονται το Καλό με το Κακό, η Αλήθεια με το Ψέμα, το Φως με το Σκοτάδι.
Η βασίλισσα της Νύχτας σώζει τον άρχοντα της Αλήθειας, Ταμίνο, από ένα τεράστιο τέρας και, ως αντάλλαγμα, ο Ταμίνο υπόσχεται να σώσει την κόρη της Παμίνα, την οποία έχει απαγάγει ο βασιλιάς του Φωτός, Ζαράστρο. Ο Ταμίνο, σ’ αυτό το ταξίδι, έχει ως ακόλουθό του τον Παπαγκένο (Τάσος Παλαντζίδης), τον προμηθευτή πουλιών της βασίλισσας της Νύχτας. Ταυτόχρονα, ο Μονόστατος, ο υπασπιστής του βασιλιά του Φωτός, πολιορκεί ερωτικά την Παμίνα, η οποία τον απεχθάνεται. Ο Ταμίνο ερωτεύεται την Παμίνα και ο Παπαγκένο το φέρνει η μοίρα να γνωρίσει την Παπαγκένα του. Έτσι, καταστρώνουν σχέδιο απόδρασης αλλά ο βασιλιάς του Φωτός θα τους συλλάβει και θα τους βάλει σε δοκιμασίες για να αποδείξουν την αγάπη τους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παίζουν:
Τάσος Παλαντζίδης, Ιωάννα Δελάκου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Κατερίνα Μηλιώτη, Παναγιώτης Τσίτσας, Αντώνης Καλογήρου, Δημοσθένης Χριστόπουλος

Διασκευή - Σκηνοθεσία: Θανάσης Θεολόγης
Μουσική: Γιούρι Στούπελ
Χορογραφίες: Τάνια Μιλτένοβα
Σκηνικά: Νίκος Αυγερινός
Κοστούμια: Evi Lee
Φωτισμοί: Θανάσης Ροδίτης

Ώρα 9.30μ.μ / ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 ευρώ [ Ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α.]
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΡΗΤΗΣ

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69