tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έκφραση ευχαριστιών από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας για την παράσταση "Κάρμεν"

karmen star

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το Προσωπικό της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας ευχαριστούν θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την ευκαιρία που μας έδωσε να συμμετέχουμε στο πρόγραμμα «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», το οποίο πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Future Library, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και την υποστήριξη της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, απολαύσαμε τη νέα παραγωγή της Όπερας της Βαλίτσας, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με την εξαιρετική παράσταση «Κάρμεν» του Ζωρζ Μπιζέ. Την παράσταση παρακολούθησαν 400 άτομα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της ΕΛΣ, έλαβαν επίσης χώρα δράσεις για τους νέους και νέες που ενδιαφέρονται για το κλασικό τραγούδι και την όπερα. Σε ένα διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο 60 άτομα είχαν τη ευκαιρία να διδαχθούν βασικές αρχές φωνητικής τεχνικής και σκηνικής αγωγής από έμπειρους συνεργάτες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ενώ 103 μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βέροιας παρακολούθησαν παρουσίαση και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους καλλιτέχνες της ΕΛΣ, σχετικά με την όπερα και τη λυρική τέχνη.

Επιπλέον το μήνα Μάρτιο, πραγματοποιήθηκαν στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας 13 δραστηριότητες από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Συλλέγω εμπειρίες», με τη συμμετοχή 195 παιδιών ηλικίας 4-12 χρονών. Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες για τους μικρούς μας φίλους, όπου θα τους προτρέπουν να ανακαλύψουν με διαφορετικό τρόπο τη διοργάνωση στην πόλη τους ενός σύνθετου καλλιτεχνικού γεγονότος που καλύπτει τη μουσική, το θέατρο, την ανάγνωση αλλά και το περιβάλλον.

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει το Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ και την οικογένεια Βλαχογιάννη για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας και την άψογη φιλοξενία. Ευχαριστεί επίσης, τον Κώστα Μπραβάκη για τη δωρεάν παραχώρηση του Ωδείου ΦΙΛΙΠΠΟΣ για τις ανάγκες της ακρόασης και του διήμερου σεμιναρίου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, καθώς και τους 21 εθελοντές και εθελόντριες που βοήθησαν στην επιτυχή διεξαγωγή του τριημέρου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69