tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

O Κώστας Μαλιάτσης δίνει ραντεβού στο Θερινό Σινεμά της Βέροιας

Ο κωμικός Κώστας Μαλιάτσης έρχεται στο θερινό σινεμά της Βέροιας, για να σας προσφέρει την πιο ξεκαρδιστική καλοκαιρινή παράσταση της ζωής σας!

Ο Κώστας Μαλιάτσης δεν διάλεξε τυχαία να παρουσιάσει την καινούργια του παράσταση σε θερινά σινεμά όλης της περιφέρειας.

Είναι το τρίτο καλοκαίρι στη σκιά της πανδημίας και το πρώτο, που απολαμβάνουμε την έξοδο μας χωρίς τη σκιά της υποχρεωτικότητας και των μέτρων. Το πρώτο που μπορούμε να γελάσουμε, να περάσουμε όμορφα και να αγκαλιαστούμε κάτω από τον καλοκαιρινό έναστρο ουρανό.

Αυτή τη συνάντηση συμβολίζουν και οι καλοκαιρινοί κινηματογράφοι, με την απλότητα, την αμεσότητα και το θετικό κλίμα που τους διακρίνει. Πόσο μάλλον, αν παρακολουθείς ένα τόσο αγαπημένο κωμικό, όπως ο Κώστας Μαλιάτσης, όπου μέσα από τα κείμενα του, θα γελάσεις με την ψυχή σου.

Παράλογες σκέψεις του εγκλεισμού, φοβίες και σκέψεις που μόνο εμείς νομίζουμε ότι έχουμε, ο αυτοσαρκαστικός μονόλογος που κάνεις στον εαυτό σου όταν μπαίνεις ή βγαίνεις από τα -άντα, κατοικίδια και σχέσεις με το αντίθετο φύλο, συνομωσίες που κάνει το λεμόνι με το πλυντήριο πιάτων στη κουζίνα σου και χίλια δύο άλλα καθημερινά σουρεαλιστικά μικρά γεγονότα μιας κατά τα άλλα φυσιολογικής ζωής, θα σας κάνουν να φύγετε με…κοιλιακούς από τα γέλια!

Πόλη: Βέροια

Ημερομηνία: Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022.

Θερινό Σινεμά ΣΤΑΡ (Μητροπόλεως 57).

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2331022373

Ώρα έναρξης: 21.30

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του viva.gr, στα Public και στο ταμείο του ΣΤΑΡ καθημερινά μετά τις 18.00

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69