tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ετοιμάζει τις θεατρικές της ομάδες η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας

Από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας έγινε γνωστό ότι λειτουργούν όλα τα τμήματα της. Επίσης, καλεί τα παλαιά μέλη των θεατρικών της ομάδων (ενηλίκων και παιδικό) αλλά και όποιος άλλος επιθυμεί να ενισχύσει και συμπληρώσει τη μόνιμη ερασιτεχνική θεατρική ομάδα να μεταβούν στη λέσχη στο Πανόραμα Βεροίας, την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 στις 3μμ.

Η συνάντηση έχει σκοπό να γίνει μια πρώτη επαφή των ενδιαφερόμενων για την παρουσίαση ποντιακών θεατρικών έργων, με μοναδικό σκοπό την διατήρηση της παράδοσης και της ιστορίας. Τονίζεται ότι η ομάδα θα συσταθεί από αρχάριους και εν ενεργεία ερασιτέχνες ηθοποιούς.

"Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε το ερασιτεχνικό ποντιακό θέατρο και την πλούσια ποντιακή διάλεκτο, καθώς εντός του έτους θα ανεβάσουμε σχετικά θεατρικά ποντιακά έργα σε όλη την Ελλάδα και θα λάβουμε μέρος και σε σχετικό διαγωνισμό θεάτρου. Ας τολμήσουμε γιατί ΄΄Ουδείς άμοιρος χαρισμάτων΄΄.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή ας επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 6942701788 κ. Φωτιάδης Φιλοκτήμων και 6074075305 κ. Τσαχουρίδης Λευτέρης" καταλήγει η ανακοίνωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69