tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκίνησαν οι προεγγραφές στα εργαστήρια θεάτρου του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βέροιας στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών του δράσεων, ξεκινά προεγγραφές για μια σειρά εργαστηρίων για όλες τις ηλικιακές ομάδες, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα (καθαριότητα, τήρηση αποστάσεων και μάσκες).

Συγκεκριμένα: θεάτρου, θεατρικού τραγουδιού, φωτογραφίας θεάτρου, εργαστήρι κατασκευής κούκλας και κουκλοθέατρου και εργαστήρι ανακύκλωσης υλικών από το θέατρο και κατασκευής χρηστικών αντικειμένων  για παιδιά όλων των ηλικιών, προνήπια, νήπια, δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου) και για ενήλικες.

Λόγω της ιδιαίτερης υγειονομικής συνθήκης οι θέσεις στα εργαστήρια είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το πρόγραμμα και τα δίδακτρα θα κοινοποιηθούν στους ενδιαφερόμενους, αφού ολοκληρωθεί η εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Προεγγραφές από Τρίτη 5 Οκτωβρίου έως και  Τετάρτη  20  Οκτωβρίου 2021, είτε τηλεφωνικά στο 2331078140, είτε μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., που θα αποστέλλετε η φόρμα προεγγραφής η οποία θα επιστρέφεται συμπληρωμένη, είτε στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, 3ος όροφος Χώρου Τεχνών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69