tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας αναζητά ηθοποιούς για τη νέα του θεατρική παραγωγή

Ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας προτίθεται να ξεκινήσει τη νέα του θεατρική παραγωγή. Γι αυτό το λόγο απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε ηθοποιούς. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η περιρρέουσα κατάσταση την οποία υφιστάμεθα λόγω της πανδημίας εδώ και έναν και πλέον χρόνο δεν επέτρεψε για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας την δραστηριοποίηση στον χώρο του πολιτισμού. Η πανδημία ως αόρατος σκηνοθέτης ανέβασε μία και μοναδική παράσταση διαρκείας με τον καθένα από εμάς να παίζει τον ίδιο (τραγικό) ρόλο, την ίδια στιγμή, στην ίδια σκηνή, που έγινε παγκόσμια.

Λαμβανομένης υπόψιν της κατάστασης που δείχνει να ομαλοποιείται με την αυξητική διάχυση του εμβολιασμού και τηρουμένων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας ο Όμιλος απευθύνει ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για συνάντηση με ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ή άλλους συντελεστές (ενδυματολόγους, σκηνογράφους, μακιγιέζ) που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς στο νέο θεατρικό έργο μας.

Όσοι συμμετάσχουν θα έχουν την τιμή να τους σκηνοθετήσει ο γνωστός από τις σπαρταριστές κωμωδίες του και από την κινηματογραφική τριλογία για το 1821: "Εξοδος 1826", "Πολιορκία" ,"Πέντε", σκηνοθέτης και σεναριογράφος Βασίλης Τσικάρας(Vasilis Tsikaras).

Η συνεργασία μας με έναν επαγγελματία σκηνοθέτη επιτάσσει για τους συντελεστές ένα πλαίσιο πειθαρχίας, δέσμευσης και συνέπειας κατά τη διάρκεια των προβών μέχρι και το ανέβασμα του έργου.

Λεπτομέρειες για το θεατρικό έργο στη συνάντηση, η οποία θα γίνει με νέα ακριβή ανακοίνωση εντός του Μαΐου.

Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 6936409883 , 6974627144".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69