tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνάντηση παλιών και νέων μελών της θεατρικής ομάδας «ΘΕΡΩΣ»

Με την λήξη των περιορισμών λόγω του Covid 19 πραγματοποιήθηκε η πρώτη ομαδική συνάντηση για παλιά και νέα μέλη της θεατρικής ομάδας της ΘΕΡΩΣ.

Στην συνάντηση υπό την καθοδήγηση της κας Αντωνίου Χρύσας (συντονίστριας -εμψυχώτριας) και με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων τα νέα μέλη είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον χώρο του θεάτρου μέσα από θεατρικό παιχνίδι και άλλες ασκήσεις.

Τα μέλη που παρευρέθηκαν στον καινούργιο χώρο της ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ ενημερώθηκαν για τους κανόνες λειτουργίας της ομάδας και προγραμμάτισαν τις επόμενες συναντήσεις.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κανονικά σε ολιγομελή τμήματα ενώ την προηγούμενη εβδομάδα διοργανώθηκε μία συνάντηση / συζήτηση με τίτλο "Πολλαπλές πραγματικότητες και εμείς" με την σκηνοθέτη Διονυσία Κοπανά και τα μέλη της θεατρικής ομάδας Θέρως με αφορμή την παρουσία της κας Κοπανά στην πόλη μας για τα εργαστήρια κινηματογράφου που διοργάνωσε η «ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ».

Με την λήξη των έκτακτων περιορισμών θα οργανωθεί ανοιχτό κάλεσμα , μέχρι τότε μπορείτε να παρακολουθείτε τα μαθήματα στα αντίστοιχα τμήματα της ομάδας.

Για πληροφορίες - εγγραφές στο τηλέφωνο 6970608291

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69