tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

O stand-up comedian Γιώργος Χατζηπαύλου μιλά στον 'Πληροφοριοδότη'

Με αφορμή την παράσταση stand up comedy με τίτλο «Τάιμινγκ» που πρόκειται να παρουσιάσει στην Βέροια ο Γιώργος Χατζηπαύλου, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ, ο κορυφαίος κωμικός συνομίλησε μαζί μας.

Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με το stand up comedy;

Μου αρέσει πολύ η κωμωδία γενικά αλλά και τα ειδικά χαρακτηριστικά του είδους αυτού και παρακολουθώντας το, σκέφτηκα να δοκιμάσω εραστιτεχνικά στην αρχή. Στην πορεία αποφάσισα ότι θέλω να ασχοληθώ με αυτό αποκλειστικά.

Από πού αντλείς τα θέματα που παρουσιάζεις στις παραστάσεις σου;

Από την προσωπική μου επικαιρότητα, όσα υπάρχουν στο άμεσο περιβάλλον. Κυρίως θέματα και καταστάσεις που είτε με αφορούν είτε βρίσκω κάποιο ενδιαφέρον σε αυτά.

Η νέα σου παράσταση έχει τον τίτλο «Τάιμινγκ». Για ποιο πράγμα είναι η κατάλληλη ώρα; Τι να περιμένουμε;

Είναι η 4η σόλο μου παράσταση με πολλά διαφορετικά θέματα και μία γενική κεντρική ιδέα σχετικά με το πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της.

Στην παράσταση πρόκειται για 95’ λεπτά να βρίσκεσαι επάνω στην σκηνή μόνος σου. Δεν είναι αρκετά δύσκολο να κρατήσεις το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο, χωρίς να κάνει ‘κοιλιά’ η παράσταση;

Στο stand up comedy εξ ορισμού είσαι μόνος στη σκηνή. Οπότε δεν τίθεται θέμα βαθμού δυσκολίας αλλά μόνο προετοιμασίας διότι πάντα υπάρχει προετοιμασία και δοκιμές σε βραδιές work in progress ή open mike για πολλούς μήνες πριν “ανοίξουν” επίσημα στο θέατρο.

Την παράσταση μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας; Ή περιέχει ακατάλληλο λεξιλόγιο για κάτω των 18 ετών;

Το όριο ηλικίας είναι 15 ετών και άνω.

Σε γνωρίσαμε μέσα από εκπομπές στην τηλεόραση. Έχεις καινούργιες προτάσεις να παρουσιάσεις την δική σου εκπομπή;

Μόλις τέλειωσα τον κύκλο εκπομπών που έκανα φέτος στην CosmoteTV και τώρα συζητάμε για νέα project οπότε προς το παρόν έχει κυρίως παραστάσεις το πρόγραμμα.

xatzipavlou timing

Δείτε περισσότερα για την παράσταση εδώ!

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69