tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μοναδικές εμπειρίες από την Ομάδα Κουκλοθεάτρου “Ένας κούκλος φέρνει την Άνοιξη”

kouklo

Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 η ομάδα Κουκλοθεάτρου « Ένας Κούκλος φέρνει την Άνοιξη" με συντελεστές τους : Αδαμίδης Ορφέας, Καισαρίδης Γιάννης, Καισαρίδου Αλκμήνη, Καισαρίδου Μάγδα, Κατάκη Βίκυ, Μπαρλαγιάννης Ιάκωβος, Τσίγκα Μαίρη προσέφεραν καταπληκτικές και μοναδικές εμπειρίες στους μικρούς και μεγάλους ακροατές που παρευρέθηκαν στην βιβλιοθήκη της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας .

Στη αρχή η ομάδα παρουσίασε το αποσπάσμα από το έργο «Το νησί του μάγου Ιουλίου ντε Βερνί» των κ. Γ. Καισαρίδη – Μ. Τσίγκας.

kouklo2

Στην συνέχεια οι μαθητές γνώρισαν άγγιξαν και ήρθαν σε επαφή με τους κούκλους πρωταγωνιστές του έργου, έμαθαν τα υλικά από τα οποία κατασκευάζεται μία κούκλα και τον πολύ σημαντικό ρόλο του ατόμου που της δίνει πνοή. Ακολούθησε η κατασκευή κούκλας από τα παιδιά με την καθοδήγηση, το μεράκι και την αγάπη της Μάγδας, της Αλκμήνης, της Μαίρης της Βίκυς και του Ιάκωβου. Τα παιδιά γνώρισαν όλα τα στάδια της κατασκευής έμαθαν τα υλικά που χρειάζονται και στο τέλος έφτιαξαν την δική τους μοναδική κούκλα για να δημιουργήσουν τις δικές τους παραστάσεις στο μέλλον.

Χαμόγελα χαρά και ικανοποίηση μεγάλη πρόσφερε η Ομάδα Κουκλοθεάτρου η οποία πρόσφερε τις γνώσεις της αφιλοκερδώς).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69