tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μια οφειλόμενη διόρθωση

Την περασμένη εβδομάδα, αντλώντας στοιχεία από το διαδίκτυο κάναμε αναφορά σε ένα από τα πρόσωπα που διεκδικούσαν την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ, τον Θανάση Ζέρβα.

Ερμηνεύοντας λανθασμένα κάποια από τα στοιχεία που αναφέρονται στο όνομά του, πιστεύουμε ότι η εικόνα που έβγαινε για αυτόν από την ανάρτηση μας τον αδικούσε. Γι αυτό αφαιρέσαμε την ανάρτηση και θεωρήσαμε σκόπιμο, να επανέλθουμε διορθωτικά. Η καριέρα του δημοφιλούς ηθοποιού δεν είχε την ανάλογη εξέλιξη όχι λόγω της προσωπικής του περιπέτειας αλλά λόγω του δυστυχήματος που έχασε την ζωή της η κοπέλα του. Η προσωπική του περιπέτεια ήταν αποτέλεσμα αυτής της απώλειας.

zerv1

Όσον αφορά την τωρινή του κατάσταση, έχει ξεπεράσει πλήρως εκείνη την περιπέτεια, επανήλθε τα τελευταία χρόνια ξανά σε υψηλό επίπεδο και με τα πτυχία και τα προσόντα που παρουσίασε δικαιολογημένα διεκδίκησε με αξιώσεις την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή.

Στην ανάρτηση μας όμως, αδικήσαμε και τα δυο μέλη του ΔΗΠΕΘΕ, τους Γιώργο Γουλτίδη και Διονύση Καρολίδη που στην προσωπική συνέντευξη τον ξεχώρισαν και του έβαλλαν υψηλή βαθμολογία. Επειδή η ανάρτηση μας άφηνε μια μομφή στην επιλογή τους, διορθωτικά σημειώνουμε ότι αφού ο υποψήφιος καλλιτεχνικός διευθυντής δικαιολογημένα διεκδικούσε με αξιώσεις την θέση, δικαιολογείτε και η επιλογή τους (αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δικαιολογείται η επιλογή που έκαναν στην προσωπική συνέντευξη τα άλλα μέλη του ΔΗΠΕΘΕ).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69