tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Puppet πήγε...αγορά (φωτογραφίες, βίντεο)

Εκτός από τους χιλιάδες νεαρούς μαθητές που παρακολούθησαν τις περασμένες ημέρες στον Χώρο Τεχνών και την Στέγη, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραστάσεις του Veria Thes Puppet είχαν και όσοι βρέθηκαν στην αγορά της Βέροιας. 

Το μεσημέρι μικροί και μεγάλοι, παρακολούθησαν στην συμβολή των οδών Προφήτη Ηλία και Ιπποκράτους μαριονέτες με νήματα, κωμικό θέατρο δρόμου χωρίς λόγια και κουκλοθέατρο με γιγαντοκούκλες ενώ το βράδυ ο Ισπανός Toni Zafra παρουσίασε μπρτασο στο καφέ Άρωμα την παράσταση "FRAGMENTS", η οποία αποτελούνταν αποτελείται από επτά ιστορίες χωρίς λόγια (δείτε απόσπασμα από την παράσταση στο παρακάτω βίντεο)

{jlex}flickr:72157702469546254{/jlex}

Την Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018
7.00μ.μ. / ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΩΝ
LURRAK(Spain)
“Lurrak 01”
Ζωντανή μουσική και ακροβατικό τσίρκο

Η παράσταση
Εντυπωσιακά ακροβατικά με φόντο την αρχέγονη μουσική των βάσκων για να γιορτάσουμε το κλείσιμο του φετινού φεστιβάλ.
Μια ξεχωριστή πρόταση που πρόκειται να συνεπάρει μικρούς και μεγάλους.
Τσαλαπάρτα, είναι ένα κρουστό που υπήρχε στα παλιά χρόνια στην περιοχή των βάσκων που χρησιμοποιούταν για τις γιορτές και για την επικοινωνία . Ήταν ακουστική γλώσσα και ρυθμός για χορό, ταυτοχρόνως. Ενημέρωνε τον σκόρπιο πληθυσμό για τους κινδύνους και για τα κοινωνικά γεγονότα.
Μουσικοί: Anai Gambra και Mikel Hernandez
Ο ακροβάτης Ortzi Acosta
Έχει στο βιογραφικό του περισοτερες από 1500 εμφανίσεις με το CIRQUE DU SOLEIL, στο Las Vegas και Ιαπωνία με τις παραστάσεις “Quidam” y “Love”. Ήλθε στον κόσμο του τσίρκου αφού προϋπήρξε πρωταθλητής στον διεθνή χώρο τις ενόργανης γυμναστικής.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018
Πρωινές παραστάσεις για Νηπαιγωγεία / ΑΝΤΩΝΙΑΔΕΙΟΣ ΣΤΕΓΗ
GIPSYMOTH(Ελλάδα)
“η Μπουγάδα”
“Ο γύρος της μπουγάδας σε 30 λεπτά”

Το έργο
Δυο περιπλανώμενες τσιγγάνες απλώνουν την μπουγάδα τους σε ένα σκοινί.
Μια κάμπια που βρέθηκε μπλεγμένη στο μαντίλι της μιας, ξεκινάει το δικό της ταξίδι στον μικρό κόσμο των απλωμένων ρούχων, ψάχνοντας να βρεί μια φωλιά.
Ποιος μένει μέσα στις τσέπες της φούστας; ποιος κατοικεί στο κοριτσίστικο φορεματάκι; Κατά το ρούχο και ο κάτοικος! '
'Ο γύρος της μπουγάδας σε 30 λεπτά' ένα μικρό ταξίδι για παιδάκια και μεγάλους!

Η ομάδα
Η ομάδα ''Gypsy Moth'' ξεκίνησε το δικό της ταξίδι απο το Θεατρικό Εργαστήρι Γιαννιτσών. Πρώτη τους δουλειά είναι η κουκλοθεατρική παράσταση ''Σελανα' (για ενήλικες) με την οποία πήραν μέρος στο ''15ο διεθνές φεστιβάλ κουκλοθεάτρου και παντομίμας'' στο Κιλκίς στην 5η συνάντηση νέων Ελλήνων κουκλοπαικτών όπου και διακρίθηκαν.
Την ίδια χρόνια επιλέχτηκαν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της Unima women's commission, μια συνεργασία νέων κουκλοπαικτριών από πέντε χώρες της Ευρώπης, στην Ισπανία τον Μάρτιο του 2015.
Ο ''γύρος της μπουγάδας σε 30 λεπτά'' είναι η πρώτη τους παιδική παράσταση με την οποία πήραν μέρος στην 6η συνάντηση νέων Ελλήνων κουκλοπαικτών, στο'' Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας '' του Κιλκίς τον Οκτώβριο του 2014 όπου και διακρίθηκαν.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69