BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Νέα καλλιτεχνική περίοδος για τη Θεατρική Ομάδα του Λουτρού: Παράδοση και δημιουργία στη σκηνή

Η θεατρική ομάδα του Μορφωτικού - Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέων και Νεανίδων Λουτρού ανοίγει τις πόρτες της για τη νέα θεατρική χρονιά, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στις δραστηριότητές της. Με υπεύθυνη την καταξιωμένη Ελισσάβετ Δελιοπούλου, γνωστή και ως «Λισσάβω από το Ρουμλούκι», η θεατρική ομάδα συνεχίζει τη μακρόχρονη παράδοσή της στη σκηνική τέχνη, αναδεικνύοντας την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.

Οι πρόβες πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στο Λουτρό, με το παιδικό τμήμα να ξεκινά από τις 19:00 έως τις 20:00 και το μεικτό τμήμα να ακολουθεί από τις 20:00 έως τις 21:00. Τα μέλη της ομάδας, ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές, ετοιμάζονται για παραστάσεις που θα συνδυάζουν το γέλιο, τη συγκίνηση και την προβολή των παραδοσιακών αξιών του τόπου.

Η θεατρική ομάδα του Συλλόγου έχει μακρά παράδοση στο να φέρνει κοντά ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών και να προσφέρει μια ζωντανή εμπειρία έκφρασης και δημιουργικότητας. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν όχι μόνο τις τεχνικές της υποκριτικής, αλλά και το πώς να συνεργάζονται ομαδικά, προάγοντας το πνεύμα της κοινότητας.

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες ή θέλουν να εγγραφούν στα τμήματα, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6977538269 και 6908614080.

Με αυτή τη νέα καλλιτεχνική περίοδο, η θεατρική ομάδα του Λουτρού προετοιμάζεται να προσφέρει ακόμη μία αξέχαστη χρονιά γεμάτη δημιουργία και θεατρική δράση, ενισχύοντας τους δεσμούς της κοινότητας και φέρνοντας τη λαϊκή παράδοση στο προσκήνιο.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69